Як з допомогою бур’янів “підгодувати” перець в липні

0
перець
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

У липні у дачників повно різних завдань на городі та в саду: полив, підживлення, боротьба зі шкідниками та хворобами, збирання першого врожаю.

У низці справ на ділянці можна забути про одне важливе завдання. На початку липня увагу потрібно приділити перцю.

Подробиці

Ця культура потребує підживлення. Дачники, які вносять її в цей період, одержують стільки врожаю, що не знають потім, кому роздавати і де продавати.

Перевага цього засобу і в тому, що він є натуральним. Багато городників давно зробили вибір на користь органічних складів, які безпечні для здоров’я людини та рослин.

На початку липня городні ділянки зазвичай активно заростають бур’янами. Після того, як їх висапають чи виривають, із бур’янів можна приготувати цінний склад, який дуже любить перець і дає відмінний відгук у вигляді добірних плодів.

Сміттєву траву дрібно рубають і заливають водою. Настоюють 3-4 дні, потім проціджують і розводять водою у співвідношенні 1:10. Потім поливають рослини.

попередня статтяЯк заморозити вишні на зиму: з кісточками чи без
наступна статтяЯк приготувати освіжаючий квас вдома
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я