Весільна фотографиня назвала 3 ознаки того, що шлюб буде недовговічним

0
Весільний фотограф назвала 3 ознаки того, що шлюб буде недовговічним
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Весільний фотограф зі США Шайла Херрінгтон розповіла, що вже на церемонії визначає, чи розлучиться пара.

На думку Шайли Херрінгтон, існує три ознаки того, що шлюб приречений на розлучення. За її словами, перший показник — це коли один із подружжя робить більше трьох сімейних фотографій без партнера.

“У вас можуть бути фотографії тільки з батьками, без чоловіка, але їх має бути не більше трьох”, – каже фотограф.

Друга ознака – якщо подружки нареченої чи нареченого «уникають розмов про чоловіка». На думку Шайли, це знак, що вони не підтримують вибору свого друга чи подруги.

Останній «тривожний дзвіночок» — якщо під час весільної вечірки один із подружжя проводить із друзями та родичами більше часу, ніж зі своїм партнером.

За словами Шайли Херрінгтон, інші весільні фотографи, які працюють в індустрії багато років, погоджуються з цими ознаками.

Більшість підписників на сторінці Шайли теж її підтримали, розповівши у коментарях свої невдалі історії. Але знайшлися і ті, хто вважає, що весілля для нареченого – це завжди суєта, і зовсім неважливо, скільки фотографій без чоловіка буде у весільному альбомі, якщо ваші гості не отримають задоволення від вечора.

попередня статтяЯк за допомогою оцту повернути сяйво побутовій техніці та всьому будинку
наступна статтяНастя Каменських блиснула пишними формами в крихітному купальнику
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я