Манікюр «аура» – яскравий “нейл-тренд” цього літа

0
Манікюр «аура» – яскравий нейл-тренд цього літа
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Кожен сезон нам здається, що придумати щось нове в дизайні манікюру просто вже неможливо: на нігтях вже пишуть справжні картини, кріплять пірсинги та об’ємні пластикові фігурки. Тим не менш, нам вдалося знайти новий дизайн, про який ви ще не знали. Це – манікюр «аура». Аурою називають сукупність енергетичних випромінювань, що формують біополе людини. Є думка, що в кожної людини аура різного кольору. Чи вірите ви в такі теорії чи ні — не важливо, аура на нігтях — наймодніший дизайн сезону.

Оскільки ніхто ніколи не бачив ауру, якоїсь точної інструкції із зображення її на нігтях не існує. Прийнято вважати, що аура є кольоровим світінням — яскравішим у центрі і поступово загасаючим по краях. Саме цей ефект і необхідно відтворити на нігтях. Мабуть, найпоширеніший спосіб виконання манікюру «аура» – кольорові кола. У будь-якому місці нігтя ставиться яскрава точка, а навколо неї промальовується напівпрозоре свічення. При цьому колір повинен становити градієнт: від яскравого в центрі до блідого по краях. Наносити такі круги можна як на прозоре базове покриття, так і на яскравий контрастний колір гель-лаку.

Ще один модний, але вже складніший спосіб стилізації манікюру «аура» — скульптурний нейл-арт. Він виконується у два етапи. Перший ідентичний з того, що ми описали вище. Другий має на увазі нанесення об’ємного декору поверх малюнка. Скульптурний манікюр виконується за допомогою спеціального гелю, який застигає, створюючи об’ємні деталі. Він може бути прозорим або, наприклад, з глітером.

попередня статтяЩо робити, якщо скручується листя яблуні
наступна статтяЩо зробити з бананами, щоб вони швидко не почорніли
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я