Які “дачні лайфхаки” з содою відомі досвідченим городникам

0
Які
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Сода активно використовується господарками у побуті, але не всі знають про те, що допоможе цей засіб і в багатьох дачних справах. Тому для городу варто купити пару пачок соди, щоб помітно полегшити собі життя. Які лайфхаки з содою можуть стати в нагоді

Мучниста роса

Ця недуга вважається дуже небезпечною, оскільки здатна дуже швидко поширитися. Тому боротьбу варто розпочинати при виявленні перших симптомів.

Необхідно у літрі рідини розвести маленьку ложку соди та провести обприскування. Процедуру повторюють щотижня до одужання рослин.

Мурахи

Ці комахи небезпечні тим, що приносять на ділянку попелицю, з якою дуже важко боротися. Тому потрібно знайти їхні нори та ходи, а також доріжки, якими вони пересуваються.

Обробіть усі їхні майданчики для пересування содою.

Бур’яни між плиткою

Багатьох дратує поява бур’янів між плиткою, тому з рослинами потрібно правильно боротися. У воді потрібно розвести кілька ложок соди, щоб одержати досить міцний розчин.

Після отриманим засобом обробляємо бур’яни. Процедуру повторюйте, поки проблема не зникне.

попередня статтяЯкі огірки брати для засолювання, а які для салатів
наступна стаття4 рослини, які потребують підживлення хлібом
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я