5 порад, як надати об’єм маленьким грудям

0
5 порад, як надати об'єм маленьким грудям
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Щоб візуально збільшити груди, зовсім необов’язково наважуватись на серйозні косметологічні процедури чи маммопластику. У нашому матеріалі ви знайдете прості та дієві прийоми, які подарують додатковий об’єм бюсту.

Деякі власниці маленьких грудей, незадоволені своїми параметрами, і збільшують груди до потрібного розміру через операційне втручання. Але деякі не можуть собі цього дозволити через страх хірургічного втручання або тому, що їм це не по кишені. На щастя, є чимало ефективних способів візуально збільшити груди та почуватися впевнено.

Порада №1: Зміцнюйте грудні м’язи

Робіть віджимання, стійте в планці – це буде добре позначатися на всій вашій фігурі, у тому числі на грудних м’язах. Вправи на цю зону тіла, звичайно, не збільшать вам груди на розмір, але допоможуть зміцнити і підтягнути їх.

Порада №2: Слідкуйте за поставою

Коли ви горбитесь, груди здаються меншими, ніж вони є насправді. Намагайтеся завжди тримати плечі прямо. Тренуйте свою поставу.

Порада №3: ​​Вибирайте правильний бюстгалтер

Найкраще вибрати шовний пуш-ап ліф із подушечками-півмісяцями. Вони утримують груди і піднімають її до центру, за рахунок чого вони візуально здаються більшими

Порада №4: Грамотно підбирайте одяг

Візуально збільшити груди можна і за допомогою правильно підібраного одягу. Щоб додати об’єм у грудях, варто підкреслити талію поясом чи носити одяг із високою талією. Також топи та футболки, блузки з гофрованої тканини чудово гратимуть з об’ємом там, де треба.

Порада №5: Макіяж не тільки для обличчя

Для маленького бюсту це найкращий лайфхак, як швидко збільшити зону декольте. Нанесіть темний скульптор в улоговинку, промальовуючи букву V, а в тому місці, де потрібно візуально збільшити, додайте світлішу пудру або хайлайтер. Добре все розтушуйте, і ефект вас точно вразить. Додайте ще блиску на ключиці, щоб із зони декольте було важко відвести погляд.

попередня статтяНавіщо досвідчені господині замочують моркву у холодній воді
наступна статтяЯк з допомогою серветки прикрасити печиво
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я