Що потрібно знати про кармічний коридор затемнень з 19 листопада по 4 грудня

0
Що потрібно знати про кармічний коридор затемнень з 19 листопада по 4 грудня
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Затемнення — це астрономічне явище, коли Сонце, Місяць і Земля вишиковуються в одну лінію, і одне небесне тіло відкидає тінь на інше. Якщо супутник Землі в цей момент знаходиться у фазі молодика, починається сонячне затемнення, у фазі повного місяця – місячне. Двотижневий проміжок між затемненнями двох світил називається коридором затемнень.
У прогнозі 2021 року — два такі періоди. Перший був із 26 травня по 10 червня. Другий коридор затемнень розпочнеться з часткового місячного затемнення 19 листопада (о 9:42 за московським часом) і закінчиться 4 грудня повним сонячним затемненням.

Що особливого в осінньому коридорі затемнень?

Осінній коридор затемнень
Осінній коридор затемнень

Кармічні коридори затемнень 2021 відбуваються на осях Телець – Скорпіон і Близнюки – Стрілець. Серія місячних затемнень у протилежних знаках Телець — Скорпіон триватиме майже два роки і закінчиться 28 жовтня 2023 року. Телець – надійний земний знак, а Скорпіон – пристрасний водяний. Місячне затемнення на цій осі підштовхує до активних дій, спонукає втілювати мрії в реальність, визначати які партнери вам потрібні, а які можуть відійти на другий план. Якщо ви застрягли в токсичних відносинах, затемнення можуть обірвати їх без втручання. Скорпіон, яким керує планета-воїн Марс і правитель підземного світу Плутон, знає, як скинути стару шкіру без жалю та страху, отримавши натомість те, що вам дійсно потрібно.

Чому коридор затемнень називають кармічним?

Осінній коридор затемнень

З погляду астрології коридори затемнень мають доленосне значення. Молодий місяць символізує початок, повний місяць – кульмінацію, а затемнення служать контрольними точками з потужним енергетичним потенціалом, що впливають на кармічний шлях кожного. Ці космічні події не лише вражають тих, хто може їх спостерігати, а й несуть у собі грандіозний перетворюючий потенціал. Образно кажучи, затемнення відкривають перед вами нові двері та відволікають від турбот минулого, що нерідко обертається раптовими змінами без можливості відступити назад.

Місячні затемнення допомагають зрозуміти вплив інших на ваше життя і побачити людей в іншому світлі. А ще вони прискорюють неминуче: події, що відбуваються під час кармічного коридору, визначені долею, тому не витрачайте на подив, а одразу переходьте до стадії прийняття. Фізично в ці дні може погіршуватися самопочуття і настрій, посилюватися тривожність і вразливість, чому особливо схильні психічно неврівноважені персони, схильні до депресії.

Яку енергію несе фінальне затемнення цього року?

Осінній коридор затемнень

Незалежно від того, чи відображений коридор затемнень 2021 року у вашій натальній карті, це явище вплине на вас серйозно. Повне сонячне затемнення у Стрільці, що закриває кармічний коридор, відбудеться 4 грудня, і разом із ним у ваше життя прийдуть нові починання та несподівані можливості, що символічно збігатиметься з новорічними очікуваннями.

Астрологи радять пам’ятати, що сонячне затемнення в Стрільці – найкращий час, щоб усвідомити, що ви гідні більшого, ніж у вас є, відправити в космос відповідні запити та вітати достаток. Не соромтеся своїх бажань — знак вогненної стихії сміливий, наполегливий і допоможе озвучити найнескромніші запити. Цей принцип принцип актуальний для відносин — висловіть все, що накипіло, і не заморочуйтесь на компромісах. Ви чекали достатньо, і якщо ваша (спокійна, агрументована, впевнена) чесність призведе до розставання, не сумнівайтеся – це на краще в довгостроковій перспективі.

Як поводитися в період коридору затемнень?

Осінній коридор затемнень

Кармічний коридор затемнень – час для перегляду життєвих принципів та виправлення помилок. Астрологи рекомендують у цей період відкласти важливі справи та не приймати серйозних рішень. Важливо виключити будь-які конфлікти, сварки, з’ясування стосунків — їхні наслідки можуть погано вплинути на вашу карму. Образи, завдані ближнім, повернуться як бумеранг, а за негативні вчинки доведеться розплачуватися. У цей період також небажано здійснювати тривалі перельоти та незаплановані поїздки. Це період внутрішнього оновлення, сприятливий час для позбавлення всього старого, непотрібного і токсичного.

попередня статтяЯк добре виглядати з ранку, або 6 способів приховати сліди безсонної ночі
наступна статтяГарбузовий суп з лісовими грибами від Гордона Рамзі
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я