Що можна посадити на грядках часнику після того, як зібрали врожай

0
Що можна посадити на грядках часнику після того, як зібрали врожай
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ближче до середини літа, коли врожай часнику вже може бути зібраний, дачники задаються питанням про те, що можна висадити на грядках, що тільки звільнилися. Не кожен дачник захоче залишати ділянку порожньою. Це позбавить гарного врожаю деякі культури, а також дозволить бур’янам зайняти вільну територію.

Подробиці

Добре на цьому місці зійде петрушка. Однак попередньо потрібно зробити деякі маніпуляції. За два тижні до того, як зібрати часник, потрібно замочити насіння петрушки. Урожай не забариться.

Також можна висадити огірки. Але доведеться ретельно дотримуватись усіх правил вирощування, щоб до осені отримати врожай овочів.

Крім цього, якщо поквапитися з висадженням редиски, редьки або дайкону, то до осені можна отримати врожай. Дозрівають такі плоди досить швидко.

Якщо після часнику висадити полуницю, то ягода буде солодкою та соковитою.

Підходять колишні часникові грядки для вирощування квітів. Наприклад, добре приживуться айстри.

попередня статтяЩо робити, якщо на білу сорочку потрапило вино: цей спосіб допоможе видалити плями від вина та фруктів без сліду
наступна стаття“У здоровому тілі – здоровий дух!”: корисні поради для кращого самопочуття та стрункості
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я