Як добре виглядати з ранку, або 6 способів приховати сліди безсонної ночі

0
Як добре виглядати з ранку, або 6 способів приховати сліди безсонної ночі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ви всю ніч хвацько танцювали на дискотеці або в нічному клубі, чи просто засиділися за улюбленим фільмом, а поспати довелося лише кілька годин? Вранці, коли вже час збиратися на роботу чи навчання, ваше відображення в дзеркалі дуже пригнічує? Немає приводу засмучуватися!

Звичайно, повноцінний сон – найвідданіший друг жіночої краси
Якщо вже так вийшло, що відпочити не вдалося, на допомогу прийдуть домашні експрес-методи. Вони допоможуть приховати такі сліди безсонної ночі, як набряки та припухлості під очима, блідість та не найкращий колір обличчя.

Отже, що вам слід зробити відразу після пробудження? Розкажемо про всі процедури по порядку.

1. Контрастний душ

Якщо ви були настільки втомленою, що завалилися в ліжко, навіть не спромігшись зняти макіяж, зробіть це і відразу ж підставте обличчя під струмінь холодної води. Тримайте щонайменше 2-3 хвилин. Холодна вода приведе вас до тями і прожене сонливість.

Потім прийміть контрастний душ. Ця водна процедура остаточно приведе вас до тями, оскільки посилить кровообіг і покращить загальний стан вашого організму. Після душу не забудьте розтертись жорстким рушником, щоб закріпити ефект плюс розігнати кров у капілярах. М’яке та пухнасте для цієї мети не підійде. Адже вам треба підбадьоритися, а не заспокоїтися і знову заснути.

Звичайно, для повноцінних SPA-процедур часу немає, але навіть цей мінімум допоможе почуватися значно краще!

2. Масаж кубиками льоду

Після душу помасажуйте обличчя кубиками льоду. Звісно, ​​якщо вони у вас є. Лід надасть тонусу втомленій шкірі і поверне їй здорове сяйво. Відразу після крижаного масажу на щоках заграє гарний рум’янець. Це пояснюється посиленим припливом крові, як до поверхневих, так і до глибинних шарів шкіри.

Для масажу підійдуть кубики льоду з кип’яченої води або відвару цілющих трав. Наприклад, ромашки. Крижані кубики не складно зробити, адже зараз є зручні форми та пакети для них. Вони є чудовим засобом для щоденного догляду за шкірою навіть тоді, коли ви чудово висипаєтеся.

Але є один нюанс, якщо у вас є будь які пошкодження шкіри або висипання, краще не застовувати куибики льоду.

3. Маска на очі

Тепер настала черга подбати про очі і повернути їм живий життєрадісний блиск. Для цієї мети якнайкраще підійде маска з кружечків огірка або скибочок свіжої картоплі. Ці овочі – перші засоби від набряків під очима.

Також можна скористатися пакетиками із свіжозавареного чаю, які слід помістити в морозилку на 10-15 хвилин. Врахуйте, що вони мають бути добре охолодженими.

4. Маска для обличчя

Від землистого відтінку, який завжди проявляється на обличчі після безсонної ночі, допоможе позбавитися швидка маска. Її не треба довго тримати на обличчі, вистачить і 10 хвилин. Вам треба буде взяти 2 столові ложки лимонного соку, дрібку натертої цедри та чайну ложку меду. Якщо після того, як ви перемішаєте інгредієнти, суміш буде рідкою, додайт трохи картопляного крохмалю.

Така маска – найефективніший засіб у випадках, коли треба в стислі терміни повернути шкірі свіжий вигляд.

Також можна скористатися готовими одноразовими масками, зазвичай тканинними. Тримайте парочку про запас у холодильнику!

5. Крем для обличчя з додаванням ефірної олії

Завершальним штрихом вашого ранкового ритуалу після повернення презентабельного вигляду стане використання вашого денного крему. І тут є одна хитрість. Додайте до звичної порції одну крапельку ефірного масла. Але не першого, яке трапилося під руку! Підійдуть лише ті, які знімають втому з обличчя, повертаючи шкірі свіжий та здоровий вигляд.

Наприклад, ви можете скористатися ефірними оліями м’яти, лимона, апельсина або герані.

6. Макіяж

Яким він буде вам вирішувати. Але краще, якщо ви згадаєте про мінімалізм цього непростого ранку. Щоб не перевантажувати і так втомлену шкіру, краще відмовитися від щільного шару тональної основи. Достатньо буде легкого шару пудри та рум’ян. Дозвольте відпочити очам від підводки, обмежившись лише одним-двома шарами туші для вій.

І не забувайте про губи, які стали після безсонної ночі надзвичайно блідими! Щоб приховати це, скористайтесь помадою або блиском ягідних відтінків.

І пам’ятайте, що здоровий та повноцінний сон – найкращий друг, який підтримує жіночу красу!

попередня стаття100-кілограмова японська модель пройшлася вулицею у напівпрозорій сукні
наступна статтяЩо потрібно знати про кармічний коридор затемнень з 19 листопада по 4 грудня
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я