Три основні правила догляду за чорною смородиною, щоб збільшити врожай

0
Три основні правила догляду за чорною смородиною, щоб урожай був на заздрість сусідам Вважається, що чорна смородина більш вимоглива до догляду, ніж біла, червона чи жовта. Є три основні правила догляду за чорною смородиною, які дозволять отримати щедрий врожай. Обрізання кущів Це важливий етап, без якого про збільшення врожаю і думати не слід. Крім того, обрізання кущів знижує ймовірність появи грибкових захворювань, а також підвищує якість урожаю. Профілактика хвороб Для попередження грибкових та інших хвороб кущ чорної смородини обробляють бордоською рідиною або мідним купоросом. Цей фунгіцид не можна використовувати одночасно з органічним підживленням (компост, гній), тому що загинуть корисні бактерії. Розчиняють 1 ст. л. порошку в 1 л гарячої води. Повинен утворитися блакитний розчин без кристалів та осаду. Суміш розводять у 10-літровому відрі. Кущ або поливають, або обприскують. Підживлення Цвітіння — один із найважливіших періодів, тому важливо дати рослинам сили для подальшого розвитку. Кращим підживленням у цьому випадку вважається розчин борної кислоти. У період плодоношення, щоб ягода була солодшою, щільнішою і більшою, рослину підгодовують фосфором і калієм. Доглядайте за смородиною правильно і радійте
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Вважається, що чорна смородина більш вимоглива до догляду, ніж біла, червона чи жовта. Є три основні правила догляду за чорною смородиною, які дозволять отримати щедрий врожай.

Подробиці

Обрізання кущів
Це важливий етап, без якого про збільшення врожаю і думати не слід. Крім того, обрізання кущів знижує ймовірність появи грибкових захворювань, а також підвищує якість урожаю.

Профілактика хвороб
Для попередження грибкових та інших хвороб кущ чорної смородини обробляють бордоською рідиною або мідним купоросом. Цей фунгіцид не можна використовувати одночасно з органічним підживленням (компост, гній), тому що загинуть корисні бактерії.

Розчиняють 1 ст. л. порошку в 1 л гарячої води. Повинен утворитися блакитний розчин без кристалів та осаду. Суміш розводять у 10-літровому відрі. Кущ або поливають, або обприскують.

Підживлення
Цвітіння — один із найважливіших періодів, тому важливо дати рослинам сили для подальшого розвитку. Кращим підживленням у цьому випадку вважається розчин борної кислоти.

У період плодоношення, щоб ягода була солодшою, щільнішою і більшою, рослину підживлюють фосфором і калієм.

Доглядайте за смородиною правильно і радійте ягідному врожаю!

попередня статтяЯк з допомогою кабачків зробити курячі гомілки смачнішими
наступна статтяЯк за допомогою соди зробити котлети “пишними”
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я