Як приготувати смузі для бронзової засмаги та рівного кольору шкіри

0
Як приготувати смузі для бронзової засмаги та рівного кольору шкіри
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Давайте пофантазуємо: ви лежите на білому пісчаному березі неосяжного океану, ви  розтягнулися на шезлонгу і потягуєте яскравий фруктовий смузі. А тепер уявіть, що це смузі не лише насичить ваш організм вітамінами, а й допоможе вам отримати бажану стійку і рівну засмагу. Як? Розповідаємо у нашому матеріалі.

Почнемо з того, що засмага насправді — захисна реакція нашого організму від згубного впливу ультрафіолетових променів. Щоб уникнути сонячних опіків, шкіра починає виробляти пігмент – меланін. Чим більше меланіну, тим темнішою буде ваша засмага.

Хоча до засмаги дерматологи ставляться без особливого ентузіазму, її можна досягти максимально безпечним способом. Для цього необхідно захистити шкіру за допомогою SPF (так, навіть якщо ви зібралися засмагнути), не перебувати на сонці в розпал дня, коли випромінювання особливо сильне (ранок і вечір цілком підійдуть), а також не забувати про живленння та зволоження, адже на сухій шкірі засмага тримається не найкращим чином.

Неабияк полегшити вам завдання в отриманні ідеальної засмаги полегшить смузі з помаранчевих фруктів та горіхів, активні речовини у складі яких захистять шкіру від пошкоджень та подарують рівне бронзове сяйво.

Складові:

Персики – відмінне джерело вітамінів А, С та К, бета-каротину, калію, магнію та селену. Допоможуть захистити шкіру від згубної дії ультрафіолетових променів.

Абрикоси – джерело антиоксидантів, вітамінів і фітонутрієнтів. Сонце здатне старити шкіру, але ці речовини здатні її захистити.

Апельсин – містить альфа-гідроксильні кислоти, які стимулюють вироблення колагену, пом’якшують шкіру та запобігають появі зморшок.

Морква – джерело бета-каротину, що стимулює вироблення мелатоніну, а отже – помітно прискорює процес отримання бажаного бронзового відтінку шкіри.

Мигдаль – відмінне джерело вітаміну Е. Живить шкіру, насичує її киснем, захищає від патогенних організмів та уповільнює старіння.

Змішайте всі інгредієнти у блендері, попередньо їх охолодивши. Використовуйте максимально стиглі абрикоси та персики – у них більше соку та корисних сполук.

попередня статтяЯк швидко приготувати “соковиті” котлети “по-єврейськи”
наступна статтяЯк використовувати попіл і молочну сироватку при вирощувані помідорів
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я