5 порад, що допоможуть вибрати найсмачнішу полуницю

0
5 порад, що допоможуть вибрати найсмачнішу полуницю Довгий час було заведено вважати, що полуниця — одна з найменш корисних ягід і сильним алергеном. Сучасні вчені спростували ці аграрні нісенітниці, запевнивши, що полуниця має безліч корисних властивостей, тому влітку не варто обмежувати себе в ній. А як вибрати солодку ягоду на ринку — досі питання. Як виглядає якісна та смачна полуниця? 1. Ягоди сухі та не мають ознак гниття. 2. У ягід однотонний та насичений колір. 3. Листя та хвостики у ягід зелені, а не сухі та в'ялі. 4. Ягоди пружні, блискучі, без пошкоджень та вм'ятин. 5. Насичений ягідний аромат — ознака стиглої полуниці. Як вибрати солодку ягоду Хвостик — важливий індикатор солодкості полуниці. Запам'ятайте, якщо є відстань між листочками та ягодою, то полуниця буде солодкою. Якщо листочки більш щільно прилягають, то полуниця буде з кислинкою. А ще дрібне насіння на ягоді вказує на те, що полуниця стигла, тому й солодка. Смакуйте сезонною полуницею і обирайте солодкі ягоди правильно!
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Довгий час було заведено вважати, що полуниця — одна з найменш корисних ягід і сильним алергеном.

Сучасні вчені спростували ці аграрні нісенітниці, запевнивши, що полуниця має безліч корисних властивостей, тому влітку не варто обмежувати себе в ній. А як вибрати солодку ягоду на ринку — досі питання.

Як виглядає якісна та смачна полуниця?
1. Ягоди сухі та не мають ознак гниття.
2. У ягід однотонний та насичений колір.
3. Листя та хвостики у ягід зелені, а не сухі та в’ялі.
4. Ягоди пружні, блискучі, без пошкоджень та вм’ятин.
5. Насичений ягідний аромат — ознака стиглої полуниці.

Як вибрати солодку ягоду
Хвостик — важливий індикатор солодкості полуниці. Запам’ятайте, якщо є відстань між листочками та ягодою, то полуниця буде солодкою. Якщо листочки більш щільно прилягають, то полуниця буде з кислинкою. А ще дрібне насіння на ягоді вказує на те, що полуниця стигла, тому й солодка.

Смакуйте сезонною полуницею і обирайте солодкі ягоди правильно!

попередня стаття“Секретні” способи виведення плям на світлому замшевому взутті
наступна статтяЯк приготувати ситні і смачні конвертики із лаваша з сиром
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я