Як зробити коліна красивими

0
Як зробити коліна красивими: не лише спорт
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Область колін є однією з найпоширеніших проблемних зон у більшості представниць прекрасної статі, яка змушує з віком більш обережно ставитися до вибору гардеробу. Тому навіть маючи бажання та можливість носити міні, багатьом доводиться відмовляти від цієї ідеї через естетичну недосконалість колін. Як допомогти своїм колінам незважаючи на вік виглядати красивими та підтягнутими?

Область колін старіє так само, як обличчя, руки, шия. Тому представниць прекрасної статі хвилюють: насамперед жирові відкладення в області колін, у другу — в’ялість шкіри.

З жировими відкладеннями у сфері колін зазвичай простіше, ця косметичний недолік вирішується з допомогою ін’єкційних методик (ліполітичні коктейлі) чи апаратної терапії. Ліполітики колються в область надмірної кількості підшкірно-жирового шару. Протягом двох наступних після процедури тижнів жир в області колін розчиняється, і вони набувають більш естетичного вигляду. Процедуру ліполізу необхідно періодично повторювати, щоб зберегти отриманий ефект.

Якщо говорити про апаратні методики, то для цієї галузі добре себе зарекомендував фокусований ультразвук (апарат Ultraformer). Даний апарат застосовується в косметології для омолодження обличчя та тіла – він чудово справляється з жировими відкладеннями та птозом. Фокусований ультразвук – це абсолютно безболісна процедура, що не вимагає реабілітації.

Ще однією ефективною апаратною методикою, яка застосовується щодо цієї частини тіла, є мікроігольчастий RF-ліфтинг. Мікроголки допомагають впоратися з в’ялістю шкіри, якісно підтягнути та ущільнити її. Ця процедура робиться кілька разів (курсом) із перервами в один місяць. Необхідну кількість процедур встановлює фахівець виходячи із показань пацієнта. Після проведення мікроігольчастого RF-ліфтингу ми бачимо потужне скорочення шкіри і спостерігаємо наростаюче омолодження колін.

Якщо в області колін вже спостерігається обвисання тканин – надлишковий шкірний клапоть, слід спочатку опрацювати цю зону препаратом на основі гідроксиапатиту кальцію, щоб простимулювати неоколагенез для поліпшення пружності шкіри. Після цього можна переходити до дії апаратними методиками. Вибір апаратної методики та методів корекції області колін відбувається, виходячи з індивідуальних показань пацієнта.

Але, щоб коліна були стрункими, варто насамперед підійти до проблеми зайвої ваги комплексно. Скоригувати харчування та режим активності. У вашому житті мають бути збалансовані спортивні навантаження, їзда на велосипеді, пробіжки.

попередня статтяЯк приготувати корисну смачну «зелену піцу»
наступна статтяЯк приготувати макарони, щоб вони були “безпечнішими” для фігури
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я