Експерти розповіли, як прокидатися “свіжою” і відпочилою

0
Привчіть себе спати на спині і купіть хорошу подушку - ці прості правила допоможуть прокидатися завжди свіжою і відпочилою, без набряків і вм'ятин
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Одна з проблем, через які обличчя видається повнішим, — це ранкові набряки. Взагалі вони можуть сигналізувати не тільки про те, що напередодні ви випили занадто багато алкоголю або з’їли солоної їжі, але й про неполадки в лімфатичній системі, надлишку стресу, нестачі сну і навіть закладеності носа, що особливо актуально в теплу пору року, коли у багатьох починається алергія. Щоб боротися з набряком, потрібно встановити справжню причину, щоб запобігти повторній появі, — з цим допоможе спеціаліст або лікар. Ті, хто зустрічається з набряклістю періодично, але хоче швидко їх прибрати і здаватися стрункішою, можуть скористатися одним з лайфхаків, наведених нижче.

Привчіть себе спати на спині і купіть хорошу подушку – ці прості правила допоможуть прокидатися завжди свіжою і відпочилою, без набряків і вм’ятин на обличчі
Засоби для шкіри навколо очей, які позбавляють від набряків, слідів втоми та мімічних зморшок.

Масаж обличчя

Косметологи рекомендують робити масаж обличчя щоранку після пробудження це нікому не завадить. Сконцентруйтеся на опрацюванні лімфатичних вузлів перед та за вухами, а також з боків шиї та над ключицями. Рухайтеся широкими рухами з легким (це важливо!) натисканням від центру до периферії або зверху донизу. Щоб пальці краще ковзали, можете скористатися масажним чи будь-яким іншим косметичним маслом. Можна зробити масаж за допомогою гуаша – цей б’юті-гаджет стимулює кровообіг і надає хороший дренажний ефект, тим самим знімаючи набряклість.

Кріотерапія

Цей б’юті-трюк люблять багато голлівудських актрис і відомих моделей. Наповніть раковину або невеликий таз холодною водою, кубиками льоду та кількома скибочками огірка. Опустіть туди обличчя і потримайте кілька хвилин або хоча б щонайменше 30 секунд — можна зробити кілька заходів. Альтернативою можуть стати кубики льоду, приготовані з відвару з м’яти, ромашки та зеленим чаєм. Така домашня кріотерапія миттєво зменшить набряклість, підтягне шкіру, і ви виглядатимете свіжою, відпочившою і стрункішою.

Спіть в добре провітрюваній та зволоженій кімнаті, в якій температурний режим дорівнює 18 градусам

Зволоження

Постійно підтримуючи рівень зволоженості шкіри обличчя, можна протистояти появі набряклості вранці. Для цього потрібно пити достатню кількість води. Щоб правильно розрахувати добову норму, потрібно помножити 30 мл на кожен кілограм ваги вашого тіла. Крім цього, обов’язково випивайте склянку води після активних занять спортом або якщо на вулиці або в приміщенні, де ви знаходитесь, спека. До речі, основний прийом рідини має бути у першій половині дня.

Також необхідно скоригувати харчування, зменшивши споживання солі та цукру, важких, жирних, копчених та смажених продуктів. І ще обов’язково стежити за зволоженістю шкіри – тут допоможуть креми, сироватки, лосьйони та емульсії з гіалуроновою кислотою, колагеном та іншими корисними компонентами, якими слід користуватися двічі на день.

попередня стаття2 “секрета”, які не дадуть зіпсувати зимові заготівлі
наступна статтяЩо робити, якщо риба під час випікання “пристає” до фольги або пергаменту
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я