Що про людину може розповісти листування в Instagram і Telegram

0
Що про людину може розповісти листування в Instagram і Telegram
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Психологи стверджують, що якщо бути уважними до деталей, то навіть по листуванні можна дізнатися з ким ми маємо справу. Отже:

Довжина повідомлень

Короткі повідомлення зазвичай говорять про напругу співрозмовника, його небажання (або відсутність часу) вести діалог, але, якщо людина завжди так пояснюється, можна говорити про її закритість від зовнішнього світу. Такі люди зазвичай легко концентрують увагу, успішні у справах і самодостатні. А ще, за статистикою, довгі тексти зазвичай пишуть жінки (у них більше потреби чимось поділитися, розповісти все в подробицях), а чоловіки надають перевагу лаконічному листуванню.

Орфографія та пунктуація

Тут без сюрпризів — якщо людина навіть в особистому жартівливому листуванні ретельно стежить за помилками і комами, то й у житті вона така — педантична, прискіплива, може, трохи нудна. Окрему увагу я звернула б на першу літеру — люди, які ігнорують заголовну і починають пропозицію з малої літери, бувають недбалі у справах.

Часто люди орієнтуються на знаки оклику (до речі, не треба ставити їх у діловому листуванні, та й взагалі — велика кількість емоцій може злякати будь-якого співрозмовника), але куди цікавіше тире. Його використання говорить про різкість суджень, бажання все розставити на свої місця, категоричність.

Смайли

Велика кількість смайликів може дратувати, але не поспішайте злитися – такі люди зазвичай товариські та творчі (саме з ними ви переживете найяскравіші моменти). Можуть бути трохи легковажними, не без цього.

Аудіо

Як показує практика, люди, котрі вважають за краще записувати аудіо замість простого тексту, амбітні і часто нетерпимі до чужої думки. А якщо така людина ще й прослуховує власні повідомлення після відправки, щоб оцінити свій голос, — пиши пропало, нарцис.

попередня статтяЛобода показала діамантову каблучку від нового коханого
наступна статтяСушка тіла: основні моменти, які варто враховувати
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я