Як досвідчені господині використовують зубну пасту в побуті

0
Які ще чудові способи застосування зубної пасти в побуті
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Зубна паста – незамінний предмет гігієни, але мало хто знає, що паста має додаткові суперздібності, які дуже допомогають в побуті.

Справа в тому, що паста допомагає у боротьбі з різними плямами та запахами.

Наприклад, її можна використовувати для чищення ювелірних виробів. Достатньо нанести невелику кількість засобу на м’яку та вологу щітку.

Також паста замінить соду або оцет під час чищення хромованих кранів.

Сліди маркера на меблях цей засіб теж прибере.

Виручає паста на святах. Буває, що одним ножем спочатку розрізали цибулю чи часник, а потім виникає необхідність розрізати солодкий кремовий торт. Але деякі види ножів можуть вбирати запахи. Це може стати неприємним сюрпризом. Тому варто вимити його не тільки класичним способом, але і за допомогою зубної пасти.

Підійде засіб і для миття рук після приготування.

Також зубна паста чудово справляється з чищенням білої підошви. Не велика кількість зубної пасти і стара щітка повернуть вашим кроссівка чи кедам первозданний вигляд.

попередня статтяЯк городники використовують тютюн для захисту рослин
наступна статтяЯк за допомогою дерев’яної ложки обсмажити ідеальні пончики
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я