Як за допомогою оцту позбутися запаху риби і цибулі

0
Як видалити запах риби за допомогою простої рідини
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Рибні страви відрізняються яскравим і незабутнім смаком. Ось тільки приємний аромат іноді виявляється надто сильним. В результаті посуд, в якому подавали їжу або тримали рибу, буквально «просочується» зайвим запахом, який не виводиться навіть за допомогою засобів для чищення.

Аналогічна ситуація може статися і в тому випадку, коли в посуд в’ївся аромат цибулі. Оскільки запах, який залишився на тарілці, може вплинути на іншу страву – наступні прийоми їжі навряд чи будуть приносити задоволення. На щастя, господині і тут знайшли простий спосіб вирішення проблеми. І жодні кошти не знадобляться.

Як правильно помити тарілки

Якщо після стандартного миття посуду рибний чи цибулевий запах залишається, потрібно використовувати столовий оцет.

1 частина оцту додається до 10 частин простої води і можна залишити посуд недовго полежати в отриманій рідині, що вийшла.

Підсумком процедури стане усунення зайвих запахів. Посуд знову можна буде сміливо використовувати при вживанні інших страв, не турбуючись, що запах від попередньої страви вплине на іншу.

попередня статтяНезвичайні соковиті та “ніжні” котлети “по-єврейськи”
наступна стаття3 причини, чому влітку худнути виходить швидше, ніж узимку
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я