Чи можна збільшити об’єм в області сідниць за допомогою харчування

0
Чи можна збільшити обєм в області сідниць за допомогою харчування
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Щоб стати власницею красивих підтягнутих сідниць округлої форми а-ля Джей Ло, необхідно не тільки правильно харчуватися – це основне, але й постійно отримувати позитивний стрес – тренуватися. Інакше нічого не вийде. Але якщо з вправами, серед яких присідання та випади, все зрозуміло, то з їжею пропонуємо розібратися більш детально.

Ксенія Литвинова, засновниця та тренер студії “Фактура”: «Головний будівельний матеріал для сідниць мрії – білок, навіть скоріше білкові суперфуди. Що це таке? Я вас порадую, тому що це доступні продукти, серед яких немає ягід годжі або шотів із вітграсу (українською мовою – сік із паростків пшениці). Насамперед це білкові продукти: морепродукти, риба, яйця, сир та м’ясо. Переважно вибирати біле м’ясо, тобто грудку, в ній менше жиру. Але пісна яловичиниа, індюшине м’ясо, кролик теж гарні варіанти.

І ще кілька порад щодо цих продуктів.

  • Сир твердих сортів – досить жирний продукт, замініть його білим або, ще краще, козячим.
  • Яйця – чудове джерело білка, але не забувайте про жовток – в ньому міститься багато жиру. Якщо ви їсте більше двох яєць на день, жовтки відділіть.
  • Риба – чудове джерело білка, і вона відмінно підходить як для сніданку, так і для вечері (засвоюється швидко).

Найкращий суперфуд для гарних сідниць – це морепродукти, такі як креветки та крабове м’ясо, мідії, м’ясо кальмара та інші.

Не буду будувати повітряні замки, а скажу прямо: залишатися худою, або, точніше сказати, стрункою, але з гарним вигином сідниць складно, але можна. Потрібно чітко дотримуватися раціону харчування і регулярно займатися спортом, виконуючи вправи, спрямовані на опрацювання саме цієї зони».

«Окрім того, що для побудови пружних сідниць потрібен білок, для його засвоєння необхідні вітамін В6 і хороша кислотність шлунка. Тут на допомогу прийдуть п’ять продуктів, які поєднують у собі всі ці складові».

 

Куряча печінка

Якщо хочете гарні сідниці, то з курячою печінкою не розлучайтеся. У ній міститься необхідна кількість незамінних амінокислот, вітамінів групи А (відповідають за ідеальну шкіру) та групи В, серед яких потрібний вам вітамін В6, а також купа плюшок у вигляді гемового заліза (небілкова частина молекули гемоглобіну).

Кістковий бульйон

Кістковий бульйон допоможе відновити запаси білка в організмі, додатковим бонусом буде відновлення слизової шлунково-кишкового тракту. А якщо ще в тарілку додати шматок лимона – ефект збільшиться.

До речі, в сушеному часнику, розмарині, лавровому листі та базиліці також міститься В6. Додайте їх до білкових страв для кращого засвоєння

Насіння коноплі

Очищені ядра коноплі — це чудова білкова альтернатива для веганів і для всіх хто хоче їх вживати. Вони багаті на білок, який так складно знайти серед рослинних продуктів. Можна додавати ядра до салату, супу або каші або зробити з них урбеч».

 

попередня статтяЯке смачне варення потрібно встигнути приготувати до середини літа
наступна статтяЛікар пояснив, кому і чому не можна їсти окрошку
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я