...
ГоловнаЛайфстайлДосвідчені городники розповіли, чому не варто використовувати тирсу на городі

Досвідчені городники розповіли, чому не варто використовувати тирсу на городі

Підпишіться на нас:

Як тільки спритні садівники не використовують дерев’яну тирсу. І як замінник обприскувачу для туалету, спалюють, щоб отримати корисне добриво, а також як дешевий відлякувач для городніх шкідників. Разом з корисними властивостями тирса може нашкодити городу, якщо її неправильно використовувати на ділянці.

Волога

Тирса, якщо вона ще свіжа, активно втримує вологу. Це шкідливо, якщо літо дощове. Перезволоження призведе до втрати врожаю, на рослинах з’явиться гниль і цвіль.

Сміття

Тирса – це легкий матеріал, який швидко розноситься по всій ділянці. Якщо не контролювати цей процес, то сад і город миттю перетворяться в неохайну територію, на яку без сліз не поглянеш.

Ґрунт

Якщо тирсу використовувати занадто часто, вона може підкислити грунт, що не сподобається багатьом рослинам. Тирса може погубити урожай, якщо насипати її під рослини на грядках.

Добрива

У чистому вигляді тирса не є добривом і може нашкодити садовим насадженням. Вона витягне з грунту корисні для рослин мінерали і зробить грунт неродючим.

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

6 стильних пар взуття без підборів, які популярні цієї осені

Звичайно, взуття на високих тонких підборах виглядає ефектно. Однак із настанням осені хочеться «спуститися на землю» і вдягнути...

7 найстильніших головних уборів цього сезону

Якщо ви хочете, щоб ваша голова була в теплі цієї осені і при цьому загальний образ був стильним,...

Які джинси вибрати, щоб виглядати стильно цієї осені і зимою

Вибираємо найпопулярніші моделі серед різних модних трендів які будуть актуальні в цьому осінньо-зимовому періоді. Скінні Безумовно, головний модний камбек осені...

12 ідей, як зробити одяг оверсайз елегантним

Оверсайз-одяг завжди у пріоритеті у модниць, але восени він особливо затребуваний. По-перше, в ньому дуже комфортно, а по-друге,...