Як збільшити врожай малини в кілька разів

0
Малина має і відмінні смакові якості в поєднанні зі своїми корисними властивостями.
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Малина – одна з найпопулярніших ягід серед садоводів, бо має відмінні смакові якості в поєднанні зі своїми корисними властивостями.

Рослина досить невибаглива, але все одно є певні хитрощі у догляді, дотримуючих яких можна розраховувати завжди на багатий урожай.

Досвідчені садівники говорять, що при вирощуванні малини треба використовувати шпалеру.

Якщо висадити кущі рівними рядами, а також зробити для них опору, можна отримати величезну кількість ягід.

При вирощуванні також слід пам’ятати, що грядки не повинні бути надто густими. Кожен новий кущик можна висаджувати на відстані 70 сантиметрів.

Щодо рядів, то вони можуть бути до 30 сантиметрів завширшки.

Усі зайві рослини треба ліквідувати. Порость теж слід забрати. Для основного врожаю поросль малини – це як бур’ян, який забирає живильні елементи із ґрунту.

Не слід забувати про добрива. Малина, як відомо, полюбляє органіку. Крім цього, міжряддя варто мульчувати рослинним матеріалом.

попередня стаття“Секрет” вирощування другого врожаю редиски влітку
наступна статтяЯк приготувати манну кашу на сковороді, щоб не було грудочок
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я