Як зробити, щоб квіти троянд стали «пишнішими»

0
Таємна підгодівля троянд для рясного, пишного цвітіння
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Красу троянд важко описати. Їх витонченість прикрасить будь-яку ділянку. Часто, коли бачимо великий кущ з рясно розквітлими бутонами, думаємо, що це – справа рук професійного садівника. Насправді досить дотримуватися нескладних правил догляду і періодично підгодовувати рослини, щоб вони якомога довше радували око пишним цвітінням.

Як це зробити

Починають підживлювати квіти ще навесні. Для цього можна використовувати гній. Ближче до середини літа, у червні або липні потрібно звернути увагу на інші підгодівлі.

Досвідчені садівники рекомендують тепер зробити розчин з розрахунку на 1 ч. л. сульфату магнію і 10 л води. Підходить засіб не тільки для кореневого підживлення, але і для обприскування.

Не забудьте про калимагнезию і нітрофоску. Вони також дуже корисні трояндам. Тому можна посипати навколо кущів по 1 ч. л. нітрофоски. Але після цього грунт необхідно добре зволожити.

попередня статтяЯк приготувати літній варіант вінегрету
наступна статтяЯк уберегти крупи від шкідливих комах
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я