Які особливості має техніка фарбування волосся «блоранж»

0
Які переваги має фарбування волосся «блоранж»
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Рудий – наймодніший колір волосся цього сезону. Починаючи з кінця 2021 року ряди рудих знаменитостей поповнили Джіджі Хадід, а потім Зендея та Софі Тернер. Потім забарвлення віх відтінків рудого ми побачили на показах багатьох брендів: від Dior до Roberto Cavalli.

Подробиці

Особливою популярністю минулої осені мав насичений мідний, практично червоний колір. Але настало літо, а це час романтичних образів та легкості у всьому, не лише в одязі. Так на зміну глибокому мідно-рудому відтінку прийшло ультрамодне фарбування блоранж.

Походження слова Blorange легко вгадується – воно склалося з двох англійських слів Blonde і Orange. Відповідно, відтінок блоранж є сумішшю блонда і помаранчевого. При цьому підтон у волосся не червоний, а м’якший, медовий. Блоранж відмінно підійде будь-якому відтінку шкіри: від білої до смаглявої. Якщо вам здається, що ви ще не готові до довгострокових експериментів, напівперманентна фарба вас врятує. Колір протримається на волоссі всього кілька тижнів, поступово змивається і дасть вам зрозуміти, чи хочете ви надовго ставати рудою. До речі, особливо красиво мідні тони лягають на волосся, попередньо забарвлене у техніці балаяж. Так, пігмент фарби яскравіше виглядатиме на висвітлених пасмах.

Оновлювати обраний колір доведеться приблизно раз на 6 тижнів, щоб він завжди виглядав свіжішим. Та й до домашнього догляду варто поставитися уважно. Перше, що варто зробити – замінити шампунь безсульфатним (сульфати прискорюють процес вимивання пігменту). Другий помічник у догляді за фарбованим волоссям – олія.

попередня статтяЯк використовувати тирсу при вирощуванні рослин
наступна статтяЯкі помилки не можна допускати при вирощуванні орхідей
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я