...
ГоловнаКрасаЯк отримати вії своєї мрії за допомогою «правила трьох секунд»

Як отримати вії своєї мрії за допомогою «правила трьох секунд»

Підпишіться на нас:

Довгі густі вії – це те, чого завжди прагнули і продовжують прагнути мільйони дівчат по всьому світу. Комусь просто пощастило з генетикою, а хтось витрачає кошти або зусилля, щоб мати красиві мрії. Головною помічницею у цій справі, звичайно, стає туш для вій. Способів її нанесення існує безліч, проте ми знайшли найдієвіший. Щоб ваші вії набули об’єму та густоти, варто скористатися «правилом трьох секунд». Розповідаємо, що це таке.

І так суть цього лайфхака в тому, щоб дати туші «схопитися» на віях, а потім вже надавати їм форму. Туш варто наносити не звичним рухом, що підкручує знизу, а наступним чином. Спочатку приберіть із щіточки всі надлишки і, особливо, грудочки. Потім розташуйте її над віями, і ретельно покрийте їх тушшю. Рухи мають бути горизонтальними, без підкручування. Потім те саме необхідно зробити, розташувавши щіточку під віями, – так вони рівномірно будуть покриті тушшю. Спочатку часу на весь процес може піти більше, але у досвідчених візажистів він займає рівно три секунди – звідси і назва лайфхака.

Після того, як ви рівномірно покрили вії тушшю, візьміть чисту щіточку та підкрутіть вії, надаючи їм бажаної форми. Дуже важливо, щоб рух починався прямо біля коріння вій, а не ближче до середини — тоді об’єм  буде помітно більшим. До речі, від напрямку, в якому ви рухаєтеся щіточкою, також багато залежить. Якщо фарбувати вії рухом уперед, очі будуть виглядати круглішими, а якщо по діагоналі (у напрямку до скроні) візуально витягнуть.

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

Як створити затишний і комфортний образ в офіс для зайнятих леді

Інколи, навіть коли і час дозволяє, абсолютно не хочеться витрачати його на стилізацію образу. І так багато справ!...

Що треба робити, щоб мити голову рідше: корисні поради від трихолога

Хочеш палку дискусію серед подруг, запитай їх, як з якою частотою правильно мити голову! Справа в тому, що для...

Чому саме елегантні піджаки-пальто мастхев демісезону

Якщо ти добре "просьорчиш" інтернет, то помітиш, що піджаки-пальто в трендах вже не перший сезон. І не перший...

Топ-4 моделі верхнього демісезонного одягу на жовтень: коли пуховик носити ще зарано

На календарі жовтень, а це означає, що погода може бути мінливою, зранку вже холодно, а вдень ще пригріває...