Кулінарія

Що зробити з картоплею для приготування ідеальних дерунів

Картопляні оладки досить прості у приготуванні та дуже смачні. Втім, багато кулінарів-аматорів пропускають один важливий етап створення страви. Справа в тому, що для отримання ідеальних дерунів недостатньо просто змішати всі інгредієнти і відправити суміш на розпечену сковороду.

Подробиці

Потрібно виконати процедуру, без якої тісто не набуде потрібної консистенції. Підсумком пропущеної дії може стати повне розчарування гурмана: страва буде несмачною.

Що обов’язково потрібно зробити з тертою картоплею

З подрібненого овоча має бути видалена волога. Якщо цього не зробити, то в картоплі залишиться багато води, що з високою ймовірністю призведе до розкисанню тіста для дерунів.

Щоб усунути зайву вологу, слід віджати основу для страви через марлю. Втім, можна обійтися і без цього матеріалу. Процедуру легко провести за допомогою сита.

І лише після цього картоплю можна перекласти у велику ємність, після чого з’єднати інгредієнт з іншими компонентами: борошном, сирим яйцем, цибулею та спеціями.

Кавун Наталія

Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

Останні новиники

Як найкраще носити міні в холодну погоду: обирайте в’язані варіанти

Зазвичай в осінньо-зимовий сезон сукні не стоять на першому місці у списку речей, які ми…

1 день тому

Цей принт замінить леопардовий восени та взимку 2024/2025

Анімалістичні принти давно захопили модний світ. Якщо минулого сезону всі буквально божеволіли по леопардовому орнаменту,…

2 дні тому

З яким взуттям носити популярні в цьому сезоні шуби

Шуби — наймодніший верхній одяг сезону осінь-зима 2024/25. Ними дизайнери пропонують замінити пуховики, дублянки, утеплені…

3 дні тому

Які штани популярні восени та взимку 2024/2025: 10 пар

Після закінчення тижнів моди ми вивчаємо глобальні тренди. Найчастіше серед них виявляються нетривіальні рішення, експериментувати…

3 дні тому

5 найкращих поєднань взуття, яке підходить до пальта цієї осені

Пальто – наш незамінний осінній супутник. Щоправда, образи з ним не завжди виглядають так само,…

3 дні тому

Стильні пуховики на осінь-зиму 2024/25: головні тренди

Осінь відчувається вже в кожному подуві вітру, тому саме час обговорити головні тренди верхнього одягу,…

4 дні тому