Як досвідчені дачники використовують сіль

0
Як досвідчені дачники використовують сіль
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Досвідчені дачники використовують на заміській ділянці як мінеральні, так і органічні добрива. Крім того, багато городників знають про користь на грядці таких продуктів харчування, як цукор і молоко. У збільшенні врожайності допомагають і деякі відходи, включаючи каву та яєчну шкаралупу.

Однак про способи застосування такого популярного продукту, який щодня використовується, як кухонна сіль, знають далеко не всі дачники. Досвідчені городники рідко розповідають про три по-справжньому ефективні варіанти використання спеції.

Боротьба з плющем

Поява отруйного плюща на грядках зазвичай закінчується неприємним наслідком – швидким захопленням грядок цією рослиною. Воно є небезпечним і для людини: при зіткненні з ним на шкірному покриві з’являються висипання.

Втім, зупинити поширення отруйного плюща можна і не вдаючись до механічного видалення бур’янів. Достатньо полити стебла рослини засобом, приготованим на основі солі. Щоб приготувати суміш, потрібно лише додати склянку солі в літр теплої води.

Боротьба з бур’янами між тротуарною плиткою

Травинки, що виросли на плиткових швах, явно псують зовнішній вигляд заміської ділянки.

Але проблему буде вирішено, якщо обробити ці місця засобом на основі солі. Дві столові ложки цього компонента потрібно додати до літра води. Знадобиться ще один інгредієнт – близько 80 г столового оцту.

Боротьба з мурахами

Ці комахи також бояться солі. Хлорид натрію можна використовувати у чистому вигляді, не розчиняючи у воді.

Достатньо виконати просту дію: «посолити» мурашник.

попередня статтяЯк правильно пити рожеве вино та з чим подавати
наступна статтяЕксперт розповіла, як схуднути і більше ніколи не повнішати
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я