Як доглядати за шкірою після тренування

0
5 простих, але дуже важливих порад по догляду за шкірою після тренування
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Водний баланс

Не секрет, що вода є обов’язковою складовою нашого життя. Достатня кількість випитої води не просто заряджає наш організм енергією перед тренуванням, воно приносить велику користь стану шкіри. При невеликому споживанні води шкіра втрачає еластичність, у результаті процес старіння розвивається швидше.

Часові рамки

Пілінги, поживні маски та інші процедури для шкіри обличчя, звичайно, хороші, але не перед тренуванням. Розплануйте свій день так, щоб зустрічі зі спа-салоном та спорт-залом стояли у правильному порядку. Спочатку тренування, потім салон краси, інакше ви ризикуєте принести своїй шкірі чимало проблем через бактерії, що виділяються потім під час фітнесу.

Два рушники

Два чисті рушники — маст-хев для любителів спортзалів. Перше рекомендуємо використовувати під час тренування на тренажерах, щоб захистити себе від мікробів. Аналогічна ситуація і з килимками для йоги, які часто контактують з обличчям. Другий рушник – порятунок для обличчя після фітнесу. Щоб швидше та якісніше розпочати догляд за шкірою, необхідно відразу після тренування витерти піт.

Сауна

Відвідування сауни – справжня насолода, особливо після спортзалу. Омолоджуючий ефект, гладкість шкіри та очищення пір – справжній макіяж зсередини, і це лише кілька первинних причин відвідати сауну. Пам’ятайте, що це відмінний варіант не тільки розслабити м’язи, але й зняти стрес, який, своєю чергою, викликає передчасні зморшки.

Домашній догляд

Повернувшись зі спортзалу додому, не шкодуйте часу на ретельний догляд за шкірою. Перший і найважливіший пункт – очищення, наприклад, міцелярною водою. Другий – пілінг, тонер або будь-який інший улюблений ритуал на ваш смак. Однак якщо часу на домашній догляд не вистачає, обов’язково носіть у спортивній сумці антибактеріальний спрей для обличчя. Він і подразнення шкіри зменшить і освіжить.

попередня стаття“Секрет” використання сірників в горщиках з квітами
наступна статтяЯк приготувати “яєчні хмарки” в духовці
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я