...
ГоловнаЛайфстайлЯк покращити зростання кімнатних рослин за допомогою бананової шкірки

Як покращити зростання кімнатних рослин за допомогою бананової шкірки

Підпишіться на нас:

Доглядати кімнатні рослини потрібно правильно, якщо ви хочете, щоб вони виглядали здоровими. Однак покупні добрива можуть виявитися надто дорогими. Якщо використовувати бананову шкірку відповідно до правил, то інші підживлення вам не знадобляться.

Вітамінний полив

Один раз на сім днів можна побалувати свої рослини чудовим поливом, збагаченим вітамінами та мінералами. Для цього необхідно “накопичити” шкірку від кількох бананів, подрібнити і відправити в ємність із 5-ю літрами води.

Намагайтеся сховати рідину на кілька днів у приміщенні, яке добре опалюється. Не допускається потрапляння яскравих сонячних променів.

Після цього концентрат розвести чистою водою (на частку бананової води брати в 20 разів більше звичайної рідини) і використовувати для збагаченого поливу.

Просте підживлення

Для цього бананова шкірка добре просушується і подрібнюється в кавомолці або блендері. Після цього додається по маленькій ложці добрива на кожну рослину.

Проводять підживлення один раз на пару місяців.

При посадці

Можна спочатку збагатити ґрунт за допомогою бананової шкірки. Спочатку її потрібно нарізати та обробити окропом. Після відправляйте шкірку в горщик під час посадки.

Найкраще шкірку закладати відразу після дренажу на невеликий шар ґрунту.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...