Лайфстайл

Які жакети зручно носити під верхнім одягом

Жакет – незамінна річ у гардеробі кожної модниці. Але з настанням холодів вписувати їх у базові образи стає дедалі складніше. Наприклад, поверх трендового оверсайз-блейзера з акцентними плечима дуже проблематично надіти класичне пальто або куртку прямого крою. Тому до вибору піджака варто поставитися з особливою увагою. Давайте розберемося, які моделі та матеріали жакетів найкраще підходять для багатошарових зимових образів.

Безпрограшний варіант – блейзер прямого крою. Він може бути будь-якого матеріалу: з костюмної тканини, вельвету, оксамиту, твіду чи шкіри. Головне, щоб він не мав акцентних плечей. Ще радимо звернути увагу на теплі жакети із вовни. Вони добре гріють і при цьому не додають силуету зайвого об’єму. А головне, блейзери з мінімальним наповнювачем можна легко одягнути під будь-який верхній одяг. Ще один відповідний фасон жакета – приталений. Такі знову повернулися на подіуми у 2024 році, так що сміливо носіть їх із пальто, шубами та пуховиками.

Не варто списувати з рахунків і вкорочений жакет – він теж не викликає складнощів зі стайлінгом. Ну а якщо ви все-таки вибирайте піджак оверсайз-крою, стежте, щоб у нього не було надто об’ємних підплічників. Або підбирайте до такого жакету верхній одяг зі спущеною лінією плечей. На щастя, потрібних варіантів у магазинах маса. Зверніть увагу на довжину блейзера. Оптимальна модель — до стегна: вона добре виглядатиме практично в будь-якому образі. Рекомендуємо уникати піджаків з акцентним декором. Великі гудзики, масивні кишені або деталі на плечах можуть не тільки візуально зробити образ об’ємнішим, а й створити дискомфорт при носінні під курткою або пальто.

З яким верхнім одягом одягом носити піджак

Найуніверсальніший варіант — з базовим вовняним пальтом завдовжки трохи нижче коліна. З ним образ точно вийде гармонійним. До речі, дуже ефектно виглядатиме поєднання піджака, пальто та штанів одного кольору. Можна сміливо сказати, що це зимовий варіант костюма-трійки. Залишиться лише завершити образ взуттям у тон – такий стайлінг-трюк зробить вас візуально вищим.

Більше розслабленим аутфіт вийде, якщо зупинитися на стьобаному пальто або куртці. Головне, щоб вони були лаконічного дизайну: базового кольору та без акцентного декору. Не бійтеся поєднувати строгий жакет і з пуховиком.

А як тільки стане зовсім холодно, надягайте шубу: укорочену чи подовжену, — дивлячись, яка вам більше до смаку.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

З чим носити стильні і теплі міні-спідниці у листопаді

З приходом холодів варто бути акуратнішими з короткими сукнями та спідницями. Все-таки ризик замерзнути або…

20 хв. тому

Готуємось до морозів: популярні утеплені черевики на цю зиму

Без теплого зимового взуття не обійтись. Багато хто воліє носити комфортні уггі, що нагадують домашні…

8 години тому

З чим найкраще носити берет цієї осені

Францію неможливо уявити без багету в руці та берета на голові. Як не крути, це…

23 години тому

Якого кольору купити шубу на зиму-2024/25

Коли модниці віддавали перевагу шубам з натурального хутра, їх вибір обмежувався лише опціями природних відтінків.…

24 години тому

Стильні поло з вовни для осіннього і зимового гардеробу

І цього осінньо-зимового сезону поло залишаються з нами: поки тепло ви можете сміливо носити бавовняні…

1 день тому

Які вовняні довгі сукні допоможуть створити стильний образ

Не знаємо як ви, а ми вже розпочали підготовку гардеробу до зими. У нашому кліматі…

2 дні тому