Лайфстайл

З чим носити стильні і теплі міні-спідниці у листопаді

З приходом холодів варто бути акуратнішими з короткими сукнями та спідницями. Все-таки ризик замерзнути або ще гірше застудитися надто високий. Але не переживайте, повністю відмовлятися від довжини міні ми вам не пропонуємо. Є багато ідей, як носити її і при цьому залишатися в теплі. І в цьому плані найбільш універсальні саме спідниці. З ними можна легко одягнути і затишний светр, і водолазку, що облягає, і навіть худі з начосом. Загалом знайдуться варіанти для будь-якого випадку. Розповідаємо, з чим поєднувати спідницю-міні восени-2024, щоби не замерзнути і при цьому виглядати стильно.

Сама спідниця може бути будь-якою, за винятком хіба що зовсім легких моделей із льону, ажурної тканини чи шовку. Але найбільш практичні теплі трикотажні опції: у них ви не замерзнете навіть узимку. Не варто списувати з рахунків і спідниці зі шкіри: особливо ефектно виглядатимуть лакові варіанти. Однак ви можете зупинитися і на звичних бавовняних моделях – їх можна буде носити і у теплий період. А крім прямих спідниць, радимо придивитися і до плісованих: такі зараз вкрай актуальні. Ще беріть на замітку моделі у складку – вони допоможуть створити образи в популярному стилі “преппі”. Найбільш універсальні однотонні спідниці базового кольору. Але за бажання ви можете вибрати і опції з класичним принтом: у смужку чи клітку. Такі теж легко впишуться в різні образи.

А з чим носити спідницю-міні, щоб не замерзнути в холодну погоду? По-перше, у нашому кліматі вам не обійтися без колготок. Це можуть бути як базові варіанти, так і яскраві трендові. Серед останніх найбільш актуальні червоні, кобальтові або бордові опції, такі точно зроблять з вас модницю. А любителям ультра-популярного леопардового принту, радимо звернути увагу і на колготки з таким малюнком. Головне, поєднувати їх із максимально базовим одягом: інакше аутфіт ризикує вийти «перевантаженим». Ще поверх колготок можете сміливо одягати високі шкарпетки чи гольфи. Особливо затишно виглядатимуть опції в рубчик. По-друге, сховати ноги від холоду допоможуть високі чоботи чи ботфорти. Вони «компенсують» коротку довжину спідниці. При цьому взуття може бути як на підборах, так і на плоскому ходу, – дивлячись, що вам більше до смаку. Серед останніх особливо практичні моделі на тракторній підошві або платформі: такі допоможуть візуально подовжити ноги.

Рекомендуємо доповнити спідницю багатошаровим “верхом”. Наприклад, строгу сорочку поєднуйте з теплим светром з V-подібним вирізом і будь-яким верхнім одягом на ваш смак. Більш розслабленим образ вийде, якщо поєднувати міні зі світшотом або худі на блискавці. Романтичну блузу або водолазку з прозорого трикотажу.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

Готуємось до морозів: популярні утеплені черевики на цю зиму

Без теплого зимового взуття не обійтись. Багато хто воліє носити комфортні уггі, що нагадують домашні…

8 години тому

З чим найкраще носити берет цієї осені

Францію неможливо уявити без багету в руці та берета на голові. Як не крути, це…

23 години тому

Якого кольору купити шубу на зиму-2024/25

Коли модниці віддавали перевагу шубам з натурального хутра, їх вибір обмежувався лише опціями природних відтінків.…

23 години тому

Стильні поло з вовни для осіннього і зимового гардеробу

І цього осінньо-зимового сезону поло залишаються з нами: поки тепло ви можете сміливо носити бавовняні…

1 день тому

Які вовняні довгі сукні допоможуть створити стильний образ

Не знаємо як ви, а ми вже розпочали підготовку гардеробу до зими. У нашому кліматі…

2 дні тому

Як стильно поєднати білу сорочку і джинси: 6 ідей

Біла сорочка + джинси – проста формула для створення стильних аутфітів. Однак багато дівчат думають,…

2 дні тому