...
ГоловнаЛайфстайлГотуємось до морозів: популярні утеплені черевики на цю зиму

Готуємось до морозів: популярні утеплені черевики на цю зиму

Підпишіться на нас:

Без теплого зимового взуття не обійтись. Багато хто воліє носити комфортні уггі, що нагадують домашні капці. Однак такі можна надіти хіба що в мінусову температуру, і то, якщо на дорогах немає слякоти. Інакше ж це взуття можна швидко зіпсувати. Набагато практичніші утеплені черевики зі шкіри. Дизайнери пропонують як лаконічні челсі, так і грубі моделі на шнурівці. Тож кожен знайде собі щось до смаку. Розповідаємо, де шукати теплі черевики на зиму-2024/25 та з чим їх носити.

Isabel Marant
Isabel Marant

Як вибрати зимові черевики

По-перше, варто звернути увагу на матеріал. Найкраще, щоб саме взуття було зроблено зі шкіри, а підклад — із натурального хутра чи вовни. Тоді ви точно не замерзнете навіть у найсильніші морози, а у разі слякоти не зіпсуєте черевики. Якщо ж вам пощастило жити в кліматі із сухою зимою, то можете звернути увагу і на взуття із замші – таке зараз вкрай актуальне. По-друге, заздалегідь визначтеся з фасоном черевиків. Любителям класики припадуть до смаку лаконічні челсі — вони легко впишуться в будь-який образ. А ось «грубі» черевики на шнурівці сподобаються не кожному. Зате вони зроблять образ більш зухвалим та розслабленим.

Особливо ефектно виглядатимуть опції з потертостями: вони додадуть до аутфіту нотку стилю «гранж». Щоб візуально подовжити ноги, рекомендуємо брати на замітку черевики з високою підошвою. Такі знову у тренді у 2024 році. Що стосується декору, то дуже до речі на взутті виглядають різні блискавки, металеві пряжки чи ланцюги. Правда, врахуйте, що наступного сезону подібний дизайн може знову вийти з моди.

Колір радимо вибирати базовий – чорні, сині, сірі або шоколадні моделі зимових черевиків не спричинять труднощів зі стайлінгом. Якщо ж ви шукаєте більш популярні позиції, то придивіться до бордових або оливкових варіантів. Такі увійшли до списку головних зимових трендів черевиків на зиму-2024/25.

Залишилося визначитися, із чим носити зимові черевики. Якщо ви вибираєте «грубі» моделі на тракторній підошві або платформі, то рекомендуємо доповнити їх легінсами або актуальними скінні-джинсами. Тоді образ точно вийде гармонійним.

Як «верх» ідеально підійде об’ємний светр або вовняний жакет оверсайз-крою. Зверху можна надіти стьобане пальто, пуховик або парку. Для елегантнішого образу підійдуть лаконічні челсі в поєднанні з брючним костюмом і сорочкою. Фінальний штрих – вовняне пальто з акцентними плечима: круглими чи гострими. Якщо зберетеся на побачення чи ресторан, поєднуйте черевики з трикотажною спідницею або сукнею. Серед останніх особливо актуальні сукні-водолазки або светри. Не забудьте завершити аутфіт модними аксесуарами: сумкою і масивними прикрасами. Ну а нижче на вас вже чекає добірка зимових черевиків з хутром на будь-який смак.

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

Названа найпопулярніша сумка цього сезону

Незважаючи на кількість та різноманітність трендів на модній арені, ми завжди можемо виділити найголовніші з них. Так, головний...

3 стильні комбінації з шкіряною курткою, які можна носити до самої зими

Перехід від спеки до холоду цього року вийшов практично миттєвим. У вересні ми продовжували носити шорти та літні...

Як стилізувати шарфи та палантини цього сезону: 10 ідей з подіуму

Холодна погода вимагає, щоб ми не втрачали часу і запасалися теплими речами. Але в таку пору, коли хочеться...

З якими кольорами поєднувати популярний в цьому сезоні коричневий: 8 ідей

Якщо ви думаєте, що трендовий відтінок сезону — графітовий, то поспішаємо вас здивувати! Хіт осені-2024 — шоколадний, який...