...
ГоловнаЛайфстайлЗ чим найкраще носити берет цієї осені

З чим найкраще носити берет цієї осені

Підпишіться на нас:

Францію неможливо уявити без багету в руці та берета на голові. Як не крути, це відомі кліше, якими відразу зрозуміло, що ви в Парижі. Звичайно, зараз багато француженок вже не носять цей головний убір. Проте берет все одно вважається справжнім символом паризького шику. А ще він регулярно з’являється на подіумах та в образах модниць по всьому світу. Так що якщо ви шукаєте стильний аксесуар, це точно відмінний вибір. Розповідаємо, які берети у тренді у 2024 році та з чим їх носити.

Що являє собою цей аксесуар? Берет – це круглий і м’який головний убор без полів та козирка. Найчастіше він щільно облягає голову, проте в останніх колекціях брендів можна зустріти й об’ємні або навпаки мініатюрні аксесуари. Для їх виготовлення використовують різні тканини. Класичний варіант берет з бавовни, фетру або вовни. Але якщо ви в пошуку цікавіших моделей, можете придивитися і до опцій з твіду, замші або шкіри. Останні будуть особливо практичні у дощову погоду. Що стосується кольору, то найуніверсальніше головні убори базового кольору. Але можна зробити вибір на користь варіантів яскравих відтінків або з принтом. Серед останніх особливо популярні опції у клітку, гусячу лапку або з леопардовим малюнком. А ось від головних уборів із вишивкою, логотипом бренду чи стразами ми рекомендували б відмовитися. Такі давно втратили свою актуальність.

@linda.sza

Носити берет можна буквально з будь-яким одягом. Класика на всі часи — поєднання берета із суворою сукнею-футляром, базовим пальто та високими шкіряними чоботями. За бажання сукню завжди можна замінити на будь-яку спідницю: підійде як міні, так і максі. Але найпопулярніші зараз міді у складку – їх можна знайти в колекції практично будь-якого бренду. Поєднувати їх пропонуємо із строгими сорочками або романтичними блузами. Як взуття чудово підійдуть зворушливі туфлі Мері-Джейн або балетки. А якщо буде прохолодно, краще одягнути черевики челсі або чоботи на плоскому ходу.

Анітрохи не гірше берет виглядає і з класичним брючним костюмом. Щоб не замерзнути, надягайте під нього водолазку або трикотажний лонгслів. Ще можете спробувати вписати берет і в більш розслаблений аутфіт. Наприклад, поєднуйте його з об’ємним светром і джинсами широкого або прямого крою. Залишиться тільки завершити образ масивними прикрасами (браслетами чи сережками) та зручним взуттям. Наприклад, кросівками, черевиками на шнурівці або чоботями з широкою халявою. Останні можна легко заправити в джинси або штани. Більше ідей, як стилізувати бере восени-2024, шукайте у галереї нижче.

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

3 стильні комбінації з шкіряною курткою, які можна носити до самої зими

Перехід від спеки до холоду цього року вийшов практично миттєвим. У вересні ми продовжували носити шорти та літні...

Як стилізувати шарфи та палантини цього сезону: 10 ідей з подіуму

Холодна погода вимагає, щоб ми не втрачали часу і запасалися теплими речами. Але в таку пору, коли хочеться...

З якими кольорами поєднувати популярний в цьому сезоні коричневий: 8 ідей

Якщо ви думаєте, що трендовий відтінок сезону — графітовий, то поспішаємо вас здивувати! Хіт осені-2024 — шоколадний, який...

Найпопулярніші чоботи без підборів на зиму

Зимовий гардероб, як і сани, варто готувати з літа. Або хоча б із середини осені. Тим більше, що...