...
ГоловнаЛайфстайлЯк стильно поєднати білу сорочку і джинси: 6 ідей

Як стильно поєднати білу сорочку і джинси: 6 ідей

Підпишіться на нас:

Біла сорочка + джинси – проста формула для створення стильних аутфітів. Однак багато дівчат думають, що подібний ансамбль може виглядати нудно, але це зовсім не так. Розповідаємо, як стилізувати ці елементи гардеробу, щоби виглядати стильно в холодну погоду.

Сорочка + чорна водолазка + шкіряний тренч

Сорочка з чорною водолазкою
Сорочка з чорною водолазкою

Поєднання контрастної водолазки та білої сорочки – безпрограшний варіант, який «врятує» вас у дощову погоду. Віддавайте перевагу чорному нижньому шару, а для того, щоб горловина виробу «виглядала» з-під сорочки – розстебніть пару верхніх гудзиків. Якщо вам до душі акцентні варіанти, то віддавайте перевагу водолазкам насичених відтінків – винним, смарагдовим чи кобальтовим. Доповніть ансамбль шкіряним тренчем довжини максі – для гармонійного ефекту він може бути в тон нижньому шару.

Сорочка + косуха

Сорочка з чорною косухою
Сорочка з чорною косухою

Якщо об’єднати класичну сорочку з байкерською косухою – ви отримаєте трендове змішання стилів, яке перетворить аутфіт на органічний ансамбль. Віддавайте перевагу вільному верхньому одягу, який буде довшим за нижній шар — він повинен повністю закривати сорочку, навіть якщо ви носите її на випуск. Доповніть образ вільними брюками, які додадуть образу розслабленості – так ви зможете носити подібний аутфіт у повсякденному житті.

Сорочка+трикотажний джемпер

Сорочка з трикотажним джемпером
Сорочка з трикотажним джемпером

Дівчата люблять поєднувати сорочку з джемпером – адже будь-якої миті трикотажний виріб можна зняти і накинути на плечі. Головне, щоб верхній шар був вільним – так вам не буде тісно у багатошаровому аутфіті. Приглушені відтінки джемпера чудово поєднуватимуться з білим — для повсякденних образів віддавайте перевагу графітовим, молочним і шоколадним тонам. Безумовно, він може стати і акцентом аутфіту — червоний, синій електрик і малахітовий джемпер «розбавить» спокійний образ.

Сорочка + вільний жакет

Сорочка з вільним жакетом
Сорочка з вільним жакетом

Для створення більш елегантного образу комбінуйте сорочку з оверсайз жакетом. Важливо, щоб верхній шар доходив до середини стегна – так ви приховаєте недоліки фігури і зробите ноги візуально стрункішими. Головне вибрати контрастний виріб, який виділятиметься на тлі білої бавовняної речі – підійдуть жакети «шляхетних» відтінків – шоколадних, винних чи малахітових.

Сорочка + пальто максі

Сорочка з довгим максі пальто
Сорочка з довгим максі пальто

Аутфіт на кшталт француженок легко повторити. Достатньо зрифмувати заправлену в джинси сорочку з довгим пальто — нехай воно буде темнішим за сорочку. Найбезпрограшнішим варіантом стане чорний верхній одяг, який підходить до всього. Віддавайте перевагу джинсам на високій посадці – вони візуально подовжать ноги. Верхні гудзики сорочки можна розстебнути – такий прийом додасть образу нотки «стильної недбалості».

Жакет оверсайз + джемпер контрастного відтінку

Сорочка з піджаком та джемпером контрастного відтінку
Сорочка з піджаком та джемпером контрастного відтінку

Доповнити ансамбль джинсів та сорочки можна не лише вільним жакетом – додайте до такого аутфіту контрастний джемпер. Головне, щоб образ не мав інших яскравих акцентів — віддавайте перевагу піджакам чорних відтінків. Вони точно «потоваришують» з білими бавовняними виробами. Накиньте на плечі джемпер – він може бути попелястих, винних або молочних тонів. Щоб одяг виглядав спокійно, вибирайте вільні джинси – підійдуть baggy або wide-leg.

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

Найпопулярніші чоботи без підборів на зиму

Зимовий гардероб, як і сани, варто готувати з літа. Або хоча б із середини осені. Тим більше, що...

Сукня-водолазка: найелегантніший вибір для холодного сезону

В осінньо-зимовий сезон сукні зазвичай відходять на другий план. Вранці, особливо в холодну пору, складно зважитися на вбрання,...

Які фасони білого пальто стали популярними в цьому сезоні

Вибираючи верхній одяг на холодний сезон, ми насамперед думаємо про практичність. Саме тому непромокаючі тканини зі спеціальним просоченням...

Синій – головний колір цієї зими: які відтінки найпопулярніші

Ми вже багато говорили про найактуальніші кольори сезону осінь-зима 2024/2025, але сьогодні хочеться виділити одну багатогранну та благородну...