...
ГоловнаЛайфстайлЗ якими кольорами поєднувати популярний в цьому сезоні коричневий: 8 ідей

З якими кольорами поєднувати популярний в цьому сезоні коричневий: 8 ідей

Підпишіться на нас:

Якщо ви думаєте, що трендовий відтінок сезону — графітовий, то поспішаємо вас здивувати! Хіт осені-2024 — шоколадний, який легко інтегрувати й у повсякденні образи. До того ж, подібний тон виглядає «дорого», і він може стати альтернативою чорному. І якщо з вибором шоколадних речей питань не виникає, то поєднання кольорів з іншими відтінками можуть викликати деякі труднощі. Розповідаємо, з якими тонами римувати шоколадний, щоб мати стильний вигляд.

З темно-синім

З темно-синім
З темно-синім

Якщо ви шукаєте альтернативу чорному, придивіться до кобальтового. Таке поєднання виглядає благородно і підходить як для ділових луків, так і для повсякденних аутфітів. Наприклад, темно-сині штани та шоколадне пальто створять стильний, але не перевантажений ансамбль – ідеальний вибір для офісу чи прогулянки у місті.

З білим

З білим

Білий колір додає в образ свіжості, роблячи шоколадний відтінок менш важким. Комбінація шоколадної сукні з білими аксесуарами або верхнім одягом підходить для осені, створюючи збалансований та елегантний образ.

З тоном темного дерева

З тоном темного дерева

Палітра темного дерева створює природну, органічну гаму. Цей варіант добре підходить для багатошарових образів, а також для тотал-образів. Наприклад, шоколадні штани у поєднанні з верхом кольору венге створюють гармонійний образ для холодних днів.

З попелястим

З попелястим

Поєднання шоколадного з попелястим сірим виглядає елегантно та сучасно. Ці два відтінки, хоч і належать до різних частин палітри кольорів, доповнюють один одного. Сірий додає стриманості, а шоколадний – теплоти, що робить такий дует особливо вдалим для ділового одягу чи мінімалістичних аутфітів. Не бійтеся грати на розмаїттях!

З графітовим

З графітовим

Графітовий відтінок посилює «суворість» шоколадного і підходить для створення похмуріших, але стильних образів. Це поєднання ідеальне для верхнього одягу – наприклад, графітовий тренч і коричневий джемпер безперечно «подружаться» один з одним.

З електрик синім

З електрик синім

Яскравий відтінок синього додасть аутфіту родзинки та стане акцентом будь-якого образу – такий ансамбль підійде дівчатам, яким цієї осені не вистачає яскравих барв. Шоколадний у цій комбінації стає тлом, який дозволяє електрик-синьому «грати» на передньому плані. Цей варіант підійде для сміливих аутфітів на вечір або заходи, де потрібно справити враження.

З небесним

З небесним

Блідо-блакитний чи небесний тон у парі з шоколадним створює легкий та романтичний образ. Особливо він підійде у тих випадках, коли темний відтінок какао потрібно «розбавити». Нехай основним кольором образу стане шоколадний – вибирайте верхній одяг, штани чи спідницю такого тону. Достатньо додати лонгслів, кардиган чи аксесуари небесних відтінків, і образ заграє по-новому.

З молочним

З молочним

Молочний колір – це м’якша альтернатива білому. Разом із шоколадним він створює ніжний та затишний аутфіт, який ідеально підійде для зими чи прохолодних осінніх днів. Цей дует добре виглядає у повсякденному одязі, наприклад, молочний светр із шоколадними брюками чи аксесуарами. Головне, вибирати молочні відтінки з теплим піддоном, то вони точно «подружаться» із шоколадним.

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

Вічна класика: як стилізувати білу сорочку у новому сезоні

Небагато речей здатні зберегти свою актуальність крізь роки, але біла сорочка — виняток із усіх існуючих правил. Цей...

Як найкраще носити міні в холодну погоду: обирайте в’язані варіанти

Зазвичай в осінньо-зимовий сезон сукні не стоять на першому місці у списку речей, які ми вибираємо при складанні...

Цей принт замінить леопардовий восени та взимку 2024/2025

Анімалістичні принти давно захопили модний світ. Якщо минулого сезону всі буквально божеволіли по леопардовому орнаменту, то восени-2024 йому...

З яким взуттям носити популярні в цьому сезоні шуби

Шуби — наймодніший верхній одяг сезону осінь-зима 2024/25. Ними дизайнери пропонують замінити пуховики, дублянки, утеплені пальта та будь-які...