...
ГоловнаЛайфстайлЗ яким взуттям носити популярні в цьому сезоні шуби

З яким взуттям носити популярні в цьому сезоні шуби

Підпишіться на нас:

Шуби — наймодніший верхній одяг сезону осінь-зима 2024/25. Ними дизайнери пропонують замінити пуховики, дублянки, утеплені пальта та будь-які інші опції, за допомогою яких ми звикли зігріватися холодною зимою. Вибрати шубу буде неважко: моделі в асортименті брендів представлені буквально на будь-який смак, проте після покупки закономірно постає питання: а з чим носити шубу. Особливо важко дається вибір взуття. Ми вирішили полегшити вам завдання: вивчили актуальні покази та вибрали найкращі поєднання шуб та взуття, які варто приміряти цього сезону.

Як поєднувати шубу з чоботами-панчохами

Courrèges осінь-зима 2024/25
Courrèges осінь-зима 2024/25

Один із найжіночніших варіантів – шуба + чоботи-панчохи. Ця модель чобіт чудово доповнить будь-яку сукню і спідницю, які ви захочете одягнути і гармонійно виглядатиме з шубою, незалежно від її фасону. Це може бути довга модель практично до щиколоток, як у Courrèges, або укорочена шуба, що прикриває тільки стегна.

Як поєднувати шубу з ботфортами

Gucci осінь-зима 2024/25
Gucci осінь-зима 2024/25

Ще один хіт цього сезону – ботфорти. Любов дизайнерів до цієї пари взуття цілком зрозуміла: вони ефектно виглядають, візуально подовжують ноги і допомагають сформувати гарний силует. Якщо ви поєднуєте ботфорти з міні, не бійтеся комбінувати їх із шубами різної довжини. Звичайно, довга модель завжди виглядатиме виграшно, проте якщо у вашому гардеробі є коротка шуба, вона теж чудово впишеться в таке комбо. Наочний приклад ми знайшли у колекції Gucci.

Як поєднувати шубу з черевиками

Jil Sander осінь-зима 2024/25
Jil Sander осінь-зима 2024/25

На перший погляд, це комбо з розряду «поєднання непоєднуваного», проте саме воно дозволить додати образу родзинку. Черевики можуть бути будь-якими: класичні челсі, груба модель на шнурівці або зовсім чоловіча пара, як пропонують Jil Sander. Останні, до речі, можна поєднувати не лише з маскулінними костюмами об’ємного крою, а й з елегантними сукнями та спідницями. Найстильніші образи, як відомо, часто народжуються саме з контрастних поєднань.

Як поєднувати шубу з ботильйонами

Louis Vuitton осінь-зима 2024/25
Louis Vuitton осінь-зима 2024/25

Якщо черевики в парі з шубою здаються вам все-таки надто сміливим рішенням, зробіть вибір на користь елегантнішої альтернативи – ботильйонів. Тим більше, що серед трендів цього сезону така кількість різноманітних моделей, що ви напевно знайдете собі варіант за смаком. Гостроносі на kitten-heel або з квадратним мисом на товстому стійкому підборі, як у Louis Vuitton, – вибір за вами. Головне, що будь-яку з моделей ботильйонів можна (і потрібно) носити із шубами цього сезону.

Як поєднувати шубу з чоботями з широкою халявою

Prienza Schouler осінь-зима 2024/25
Prienza Schouler осінь-зима 2024/25

І знову повернемось до чобіт. Якщо панчохи для вас занадто вузькі, а ботфорти занадто високі, вибирайте трендові чоботи висотою до коліна з широкою халявою. Вона може бути жорсткою або складатися в “гармошку”, як у Proenza Schouler – у тренді обидва варіанти. А ось шубу до такого взуття краще підбирати довгу: до коліна та нижче. Це допоможе зберегти баланс пропорцій.

Як поєднувати шубу з туфлями

Michael Kors осінь-зима 2024/25
Michael Kors осінь-зима 2024/25

Мабуть, несподіване комбо в нашому списку — шуба + туфлі. Звичайно, вирушати в такому вбранні на пішу прогулянку засніженим містом ми вам не пропонуємо. Однак якщо ви збираєтеся на вечірній захід і плануєте діставатися туди на таксі, цілком можете вирушити саме в такому вбранні. Виглядати комбо туфель і шуби буде по-буржуазному розкішно (доказ шукайте на шоу Michael Kors) і точно нікого не залишить байдужим.

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

Які джинси вибрати, щоб виглядати стильно цієї осені і зимою

Вибираємо найпопулярніші моделі серед різних модних трендів які будуть актуальні в цьому осінньо-зимовому періоді. Скінні Безумовно, головний модний камбек осені...

12 ідей, як зробити одяг оверсайз елегантним

Оверсайз-одяг завжди у пріоритеті у модниць, але восени він особливо затребуваний. По-перше, в ньому дуже комфортно, а по-друге,...

5 моделей дутих жилетів, щоб стильно виглядати в холодний сезон

З настанням холодів з шаф достаються пуховики, дублянки та куртки, але часто ми забуваємо про таку універсальну річ,...

Як стилізувати плаття-светр цієї осені

Для поціновувачів суконь холодна погода не є причиною відмовлятися від жіночних та елегантних образів. Втім, навіть найзатятіші прихильниці...