...
ГоловнаЛайфстайлЯкі штани популярні восени та взимку 2024/2025: 10 пар

Які штани популярні восени та взимку 2024/2025: 10 пар

Підпишіться на нас:

Після закінчення тижнів моди ми вивчаємо глобальні тренди. Найчастіше серед них виявляються нетривіальні рішення, експериментувати з якими «могут не только лишь все». Але це не все, що можна розглянути в актуальних колекціях — знаходяться там і тенденції, які легко адаптувати. Розбираємось, які штани найчастіше мелькали на подіумах на презентаціях осінньо-зимових колекцій 2024/2025.

Прямі костюмні штани

Ця пара точно не потребує представлення. Вже кілька сезонів вона б’є рекорд популярності. Секрет у тому, що тренд на стиль офісу збирається зменшувати оберти. Сміливо вибирайте прямі вироби із костюмної тканини. Тільки слідкуйте, щоб вони були досить просторими, а посадка виявилася високою. Саме такі стали зірками колекцій Arlington, Aknvas, Alberta Ferretti.

Скінні

Так-так, облягаючі штани так і намагаються повернутися до списку актуальних рішень. Але якщо в минулих сезонах з ними акуратно загравали, то восени та взимку 2024/2025 вони можуть дійсно закріпитися в наших гардеробах. Щоб такий низ не порушив пропорції фігури, обов’язково купуйте довгі вироби на високій талії. До речі, не бійтеся вибирати акцентні вироби з принтом: такі з’явилися в лініях Balenciaga та Aaron Esh.

Буткати

Розкльошені пари не здають модних позицій. Правда, якщо раніше ми віддавали перевагу просторим wide-leg, то зірками цього холодного сезону стануть буткати. Відмінність цієї пари в тому, що вони облягають стегна та розширюються лише від коліна. Такий крій робить найширшу частину ніг візуально меншою за об’ємну. Особливо ефектно виглядають варіанти зі стрілками, як у колекції Alexander McQueen.

Штани-бочки

Цей незвичний для нас фасон стає дедалі популярнішим з кожним сезоном. Їх відрізняє «напівкруглий» крій штанин: вони починають розширятися в районі стегон і звужуються до щиколотки, щоб акцентний силует залишався помітний, вибирайте пари і матеріалу, який добре тримає форму, наприклад, вовни, як Max Mara або деніму, як Alaia.

Акцентні штани зі шкіри

Шкіряні штани залишаються фаворитами дівчат на холодну пору року. Тільки пам’ятайте, щоб у осінні та зимові дні в таких було комфортно, важливо вибирати варіанти з підкладкою. Найголовніше цього сезону — спробувати не буденні однотонні рішення ахроматичних відтінків, а варіанти, що привертають увагу. Наприклад, із сяючого матеріалу — такі, у нетиповому фіолетовому відтінку, представили Arlington. Ще одне рішення – вироби з принтом. Варіант із ненав’язливим абстрактним орнаментом, що нагадує патину, з’явився в колекції Acne Studios.

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

12 ідей, як зробити одяг оверсайз елегантним

Оверсайз-одяг завжди у пріоритеті у модниць, але восени він особливо затребуваний. По-перше, в ньому дуже комфортно, а по-друге,...

5 моделей дутих жилетів, щоб стильно виглядати в холодний сезон

З настанням холодів з шаф достаються пуховики, дублянки та куртки, але часто ми забуваємо про таку універсальну річ,...

Як стилізувати плаття-светр цієї осені

Для поціновувачів суконь холодна погода не є причиною відмовлятися від жіночних та елегантних образів. Втім, навіть найзатятіші прихильниці...

З якими сумками ви будете стильно виглядати восени 2024 року

Крім культової маленької чорної сукні, в гардеробі кожної модниці має знайтися і містка сумка. В епоху, коли доводиться...