...
ГоловнаЛайфстайлСтильні пуховики на осінь-зиму 2024/25: головні тренди

Стильні пуховики на осінь-зиму 2024/25: головні тренди

Підпишіться на нас:

Осінь відчувається вже в кожному подуві вітру, тому саме час обговорити головні тренди верхнього одягу, які пропонують світові бренди цього сезону. А вибрати справді є з чого: у своїх колекціях дизайнери переосмислили всім знайому класику, працювали з формами та силуетами, деконструювали одяг, створили опції у різних кольорах та фактурах. Серед найрізноманітніших варіантів (курток, тренчів та пальто) ми не можемо стороною обійти пуховик. Давайте будемо чесні, у наших широтах без стильного пуховика нікуди (особливо пізньої осені). Хороша куртка насамперед повинна гріти, захищати від вітру та дощу. Але й про естетику теж не варто забувати, адже хочеться носити річ із задоволенням. Зараз на ринку представлено безліч варіантів, але нам все ж таки вдалося виділити головні тенденції. Показуємо їх у нашій добірці.

Ультракороткі

Відкриває нашу добірку вкорочений пуховик – один із найгучніших трендів осені-2024. Звичайно, він не врятує вас від справжніх холодів, але легко впишеться у стильну осінню капсулу. І повірте, він набагато функціональніший, ніж здається на перший погляд. З ним ви зможете скласти різні образи: і не тільки з джинсами, але і зі спідницями або сукнями. Зверніть увагу, як його стилізують бренди – зі спідницею-олівцем або балоном у довжині міні.

Стьобані

Стьобана куртка (укорочена, довга, різних кольорів, з поясом або без) – мабуть, наймодніший і практичніший варіант на всі випадки життя. Якщо у вас такої немає, то осінь – найкращий час, щоб це виправити. Плюс вони абсолютно універсальні і можуть поєднуватись не тільки з черевиками, але і з елегантними чоботями.

З хутром

Якийсь час бренди щедро прикрашали пуховики заклепками, блискучими гудзиками та навіть стразами. Але восени та взимку 2024-25 це категорично немодно та неактуально. Єдине, що ми помітили на подіумі, — це куртки, оброблені хутром. Наприклад, на капюшоні чи комірі, як у Burberry та Isabel Marant. Тільки вибирайте штучне еко-хутро.

Акцентний

На окрему увагу заслуговують акцентні моделі — така кольоротерапія в осінньо-зимовому гардеробі змусить полюбити холодну похмуру погоду навіть затятих супротивників. Повірте, яскравий верхній одяг не менш універсальний, ніж базовий – подібний пуховик можна поєднувати як з однотонними комплектами чорного кольору, так і з коричневими, бежевими або сірими образами. Або міксувати відтінки.

З капюшоном

Пуховик – це все-таки про тепло та комфорт. Крім матеріалу, фасону та довжини, варто звернути увагу на конструкцію коміра – у ідеального пуховика він надійно закриває шию, тобто блискавка доходить до самого підборіддя. А в ідеалі – у куртки має бути каптур.

Пуховик-ковдра

І завершує цей топ пуховик-ковдра, який допоможе утеплитися на максимум не лише у листопаді, а й узимку. Бренди представляють моделі різної довжини – від міді до варіантів до підлоги. При покупці орієнтуйтеся тільки на власний смак та погодні умови вашого регіону: чим товстіший і довший пуховик – тим краще. Також у нього повинен бути достатньо вільний крій, щоб за бажання під пуховик ви могли надіти жакет, светр або худий. А якщо вам хочеться витонченішого силуету, то додайте пояс.

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

Як стилізувати плаття-светр цієї осені

Для поціновувачів суконь холодна погода не є причиною відмовлятися від жіночних та елегантних образів. Втім, навіть найзатятіші прихильниці...

З якими сумками ви будете стильно виглядати восени 2024 року

Крім культової маленької чорної сукні, в гардеробі кожної модниці має знайтися і містка сумка. В епоху, коли доводиться...

Не тільки джинси: які ще штани популярні цієї осені

Модниці не можуть уявити свій повсякденний гардероб без улюблених джинсів, які легко поєднуються з різними речами. Однак навіть...

Названо трендові кольори взуття восени 2024 року

Взуття вважається найважливішим елементом будь-якого образу. Однак найчастіше дівчата вибирають універсальні пари, які, як правило, не привертають до...