...
ГоловнаЛайфстайл6 стильних пар взуття без підборів, які популярні цієї осені

6 стильних пар взуття без підборів, які популярні цієї осені

Підпишіться на нас:

Звичайно, взуття на високих тонких підборах виглядає ефектно. Однак із настанням осені хочеться «спуститися на землю» і вдягнути пару з рифленою або тракторною підошвою. Адже саме в такій комфортно гуляти за будь-яких погодних умов, чи то дощ, чи сніг. До того ж подібні моделі можуть виглядати нітрохи не менш стильно, ніж вироби на шпильці. Розбираємось, які варіанти в моді прямо зараз.

Черевики на шнурівці

Черевики на шнурівці універсальні, практичні та прості у стилізації

Незважаючи на грубуватість, черевики на шнурівці все ж таки вважаються чи не головними фаворитами серед модниць. Їх є за що любити – такі моделі універсальні, практичні та прості у стилізації. Вам навіть не потрібно ретельно продумувати образи – ця пара підходить до всього. Та й, до того ж, вона ніколи не вийде з моди — настільки черевики на шнурівці всім запали в душу.

Челсі

Челсі не поступаються черевикам на шнурівці за універсальністю

Челсі не поступаються черевикам на шнурівці за універсальністю — лише ця пара з іншим настроєм. До речі, подібне взуття так само «слухняне» у стилізації, головне – вибирайте варіанти повище. Так і ноги будуть здаватися стрункішими, і аутфіт вийде більш модним. До речі, можете зробити ставку на варіанти з яскравою підошвою – незважаючи на контрастну деталь, універсальність челсі не розгублять.

Ботфорти з круглим мисом

Класичні високі чоботи з круглим мисом завжди тримають модну планку

Не можна списувати з модних рахунків і ботфорти — тільки не про ту пару, яка асоціюється з чимось вульгарним. Класичні високі чоботи із круглим мисом завжди тримають модну планку. Носіть такі з будь-якими сукнями та спідницями, але точно не заправляйте в них штани та джинси – це модний моветон. І не забувайте, що «дорожчими» виглядають пари з матової шкіри.

Кеди

Не забувайте про образи з кедами

Кеди – пара, яку ми не знімаємо до першого снігу. Можете вибрати варіанти базового забарвлення, але й не забувайте про яскраві пари – вже з ними аутфіт по-справжньому стане драйвовим та освіжить осінній гардероб! До речі, підійдуть як високі, і низькі кеди.

Футуристичні кросівки

Сміливо використовуйте у своїх луках футуристичні моделі кросівок

Бігові кросівки заощадите для тренувань, а для повсякденних стильних аутфітів сміливо використовуйте футуристичні моделі. Ці пари захопили наші серця та тренди. Але при цьому подібне «космічне» взуття можна стилізувати і зі штанами, і навіть з кокетливими сукнями.

Жокейські чоботи

Жокейські чоботи - ідеальний варіант, який рятує від негоди та опадів

Подібні пари універсальні і підходять до всього. Ідеальний варіант, який рятує від негоди та опадів, та й до того ж бездоганно поєднується майже з усім. У це взуття можна навіть заправити штани — головне, щоб низ був прямим або обтягуючим. Тому якщо ви втомилися від черевиків або ботфортів, сміливо змінюйте їх на жокейські чоботи.

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

Не тільки джинси: які ще штани популярні цієї осені

Модниці не можуть уявити свій повсякденний гардероб без улюблених джинсів, які легко поєднуються з різними речами. Однак навіть...

Названо трендові кольори взуття восени 2024 року

Взуття вважається найважливішим елементом будь-якого образу. Однак найчастіше дівчата вибирають універсальні пари, які, як правило, не привертають до...

5 стильних варіантів брюк, з якими краще носити короткий пуховик цієї осені

Найбільше труднощів у модниць викликає пошук низу, який ідеально поєднувався б з пуховиком. І якщо з верхнім одягом...

Експерти розповіли, як вибрати модний светр на зиму

Знайти ідеальний светр на зиму мріють усі, але це вдається одиницям, хоча на перший погляд завдання здається максимально...