...
ГоловнаЛайфстайлЯк з допомогою попелу виростити горох солодким

Як з допомогою попелу виростити горох солодким

Підпишіться на нас:

Вкрай небажаним результатом вирощування гороху є збирання врожаю безсмачних бобових. Виходить, що догляд за рослиною фактично виявився безглуздим: сили були витрачені даремно. Зрозуміло, ніхто з городників не хоче потрапити до такої ситуації.

Щоб не зіткнутися з вищеописаною проблемою, необхідно підстрахуватися та здійснити дію, яка гарантує формування солодких горошин.

Подробиці

Йдеться про внесення у ґрунтовий покрив одного простого добрива. Витрачатись не доведеться: дачник «добуде» необхідний компонент у лісі або навіть в межах своєї заміської ділянки.

Ідеальне добриво для гороху

Рятівним підживленням для городньої культури є звичайнісінький попіл. Сипучі залишки деревини, внесені в ґрунт у потрібний момент, заповнять дефіцит сполук, без яких горох повноцінно не сформується.

А от якщо спалена деревина все ж таки опиниться в ґрунтовому покриві, то за смак гороху можна не переживати: бобові будуть дуже солодкими.

Однак постає питання: «А коли саме треба підгодувати горох?». Все дуже просто: внесення попелу бажано здійснити під час масового цвітіння рослини.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...