Як досвідчені дачники використовують на городі пиво та молоко

0
Як досвідчені дачники використовують на городі пиво, колу та молоко
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Комахи-шкідники – справжній бич посадок, що любовно обробляються в саду та городі. Незважаючи на те, що для боротьби з ними розроблена маса препаратів-інсектицидів, всілякі жучки та черв’ячки напрочуд швидко пристосовуються до отрути і, як ні в чому не бувало, сидять на рослинах вже наступного дня після обробки.

Подробиці

Однак наполегливі садівники та городники навіть не думають здаватися, експериментуючи не лише із засобами промислового виробництва, а й із народними методами.

Саме тому багато дачників додають у розчини, покликані знищити шкідливих комах, буквально все, що трапляється їм на очі.

І в цьому немає ніякого перебільшення – у хід йдуть не лише харчові продукти, а й напої, наприклад, такі як кола, пиво чи молоко. На перший погляд складно зрозуміти, що поєднує перелічені рідини.

Проте всі вони мають одну рису, яка дуже важлива для суміші, що призначається для знищення шкідників.

Це не що інше, як липкість, – і солодкий газований напій, і алкогольний напій, і навіть молоко дозволяють засобу краще приклеюватися до комах та рослин, тим самим збільшуючи його ефективність.

попередня статтяЯк додавати борошно в тісто, щоб млинці вийшли смачними та красивими
наступна статтяЯк виростити буряки солодкими і великими
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я