...
ГоловнаЛайфстайлЯк стилізувати плаття-светр цієї осені

Як стилізувати плаття-светр цієї осені

Підпишіться на нас:

Для поціновувачів суконь холодна погода не є причиною відмовлятися від жіночних та елегантних образів. Втім, навіть найзатятіші прихильниці цього елемента гардеробу погодяться з тим, що між сукнями для літнього та осінньо-зимового сезону є деякі відмінності. Саме тому пошук якісного та модного предмета може спричинити деякі труднощі. Ми придивляємось до сезонних трендів, враховуємо склад виробу, аналізуємо власний стиль та обираємо варіанти, які є актуальними саме для нас.

Плаття-светр

Класним рішенням на осінньо-зимовий період стане сукня-светр. На прогулянку, офіс чи побачення — воно стане надійним супутником при формуванні аутфіту незалежно від приводу та місця. Але як його носити, щоб виглядати стильно.

Плаття-светр

Час, коли сукні асоціювалися з незручністю, холодом та зайвою урочистістю, давно залишилися позаду. Щоб ви переконалися, ми зібрали найстильніші образи від фешн-інфлюенсерів.

Для початку вам потрібно вибрати правильну модель із якісного матеріалу. Враховуючи це, відразу можемо сказати: вироби зі 100% синтетичним складом (акрил або поліестер) — не те, що вам потрібно. Незважаючи на привабливу вартість (іноді в рази меншу за аналогічні моделі з вовни або кашеміру) такі варіанти не тільки не зберігають тепло, а й швидко втрачають форму. А далі справа за стилізацією. Найуніверсальніша формула — з пальто. Крім естетичної складової, тандем сукні та довгого пальто допомагає краще захиститися від холоду. Звичайно, поки дозволяє погода, ви можете замінити опції до підлоги на вкорочені або вовняні жакети. Також воно класно виглядає зі шкіряними куртками та бомберами.

Поєднання сукні-светра з пуховиком – одне з найпривабливіших через протилежний характер предметів. У такому дуеті ставте ставку на гру стилів.

Як взуття для більш розслабленого образу підійдуть лофери, байкерські черевики, челсі або ботильйони на стійких підборах. Щоб створити стильний та елегантний осінній образ, комбінуйте плаття- светр з високими чоботами чи ботфортами – вони додадуть вишуканості та візуально подовжать ноги.

І не забувайте про аксесуари: наприклад, ремені. Це не тільки підкреслить вашу фігуру, але й додасть образу нотки елегантності. Зрештою, стиль – це не тільки про те, що носити, але і як це зробити. Сукня- светр дозволяє експериментувати з різними вбраннями: від кежуалу до ділового. А більше ідей для наснаги шукайте в галереї нижче.

 

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

5 моделей дутих жилетів, щоб стильно виглядати в холодний сезон

З настанням холодів з шаф достаються пуховики, дублянки та куртки, але часто ми забуваємо про таку універсальну річ,...

З якими сумками ви будете стильно виглядати восени 2024 року

Крім культової маленької чорної сукні, в гардеробі кожної модниці має знайтися і містка сумка. В епоху, коли доводиться...

Не тільки джинси: які ще штани популярні цієї осені

Модниці не можуть уявити свій повсякденний гардероб без улюблених джинсів, які легко поєднуються з різними речами. Однак навіть...

Названо трендові кольори взуття восени 2024 року

Взуття вважається найважливішим елементом будь-якого образу. Однак найчастіше дівчата вибирають універсальні пари, які, як правило, не привертають до...