Як з допомогою лимону видалити слід від іржі з тканини

0
Як з допомогою лимону видалити слід від іржі з тканини
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо ви випадково забруднилися об якусь заржавілу залізяку, марно намагатися відіпрати руду пляму за допомогою прального порошку. Після звичайного прання у пральній машині річ може стати сірою, додатково «прикрасившись» жовтими розводами від іржі.

Подробиці

Щоб позбавитися від забруднення, слід відставити в бік звичайні засоби для виведення плям і взяти в руки шматочок лимона.

Скибочку цитрусу зав’яжіть в марлю або тонку ганчірочку, а потім потріть ділянку з плямою. Після цього пропрасуйте це місце теплою праскою.

Залежно від тяжкості забруднення може знадобитися повторна обробка. Якщо ж бруд зник з тканини з першого разу, наостанок випрайте її звичайним способом.

Ефективною дією у боротьбі з плямами іржі має і лимонна кислота. Щоб приготувати чудо-розчин, який легко видалити забруднення, в половині склянки води розчиніть 30 г «лимонки».

Суміш, що вийшла, потрібно нагріти, але не кип’ятити і залити їм одяг на 10 хвилин. Після того, як вказаний час пройде, прополощіть ваші джинси або спідницю в холодній воді.

попередня статтяНавіщо господині кладуть у каструлю з м’ясом бананову шкірку
наступна статтяЯке борошно вибрати для випікання повітряного бісквіту
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я