...
ГоловнаЛайфстайлЗ якими сумками ви будете стильно виглядати восени 2024 року

З якими сумками ви будете стильно виглядати восени 2024 року

Підпишіться на нас:

Крім культової маленької чорної сукні, в гардеробі кожної модниці має знайтися і містка сумка. В епоху, коли доводиться встигати буквально все й одразу, ми звикли покладатися на практичні шопери для завантажених днів. Але восени 2024 року модні пріоритети змінилися: у тренді не просто великі, а по-справжньому величезні сумки, які стали головним хітом сезону. Ці потужні аксесуари тепер займають центральне місце в сучасних аутфітах, витісняючи звичні шопери. І не дивно – така сумка не лише виглядає стильно. Ще в ній поміститься все: від ноутбука до запасної пари взуття. Розповідаємо як вибрати таку модель.

Acne Studios, весна-літо 2024

Сумки-максі можуть бути різними. Наприклад, Bottega Veneta у весняно-літній колекції-2024 представили аксесуари з фірмовим м’яким переплетенням – такі нагадують пляжні варіанти. Більш суворі та лаконічні моделі того ж сезону продемонстрували Acne Studios та Victoria Beckham.

Однак краще зупинитися на виробах, які тримають свою форму. Слід придивитися до об’ємних шоперів з каркасними вставками з боків або моделей з жорстким дном — такі сумки виглядають «дорого». Таке правило стосується і клатчів.

Якщо сумки без ручок – не ваш варіант, варто зробити вибір на користь моделей з короткими – інакше образ може вийти безглуздим.

У випадку з дизайном також немає жодних обмежень. Сумки максі «без усього» співслужать ідеальну модну службу – вони виглядають в міру суворо, а це означає, що підійдуть до всього і швидко не набриднуть. Актуальними залишаються моделі з декором або принтами. Наприклад, бренд Stella McCartney випустив об’ємні шопери в стилі гранж, де шкіряна шнурівка надає їм виразності, але при цьому вони не виглядають занадто зухвало. Ще один тренд – аксесуари з яскравими принтами: бренд Sixdo пропонує варіанти з великим горохом, що додають грайливості та свіжості у образ.

Sixdo, весна-літо 2024

Немає протипоказань при виборі матеріалу. Безумовно, у пріоритеті шкіра, особливо стильно виглядають яскраві сумки максі в подібному виконанні. Але про замшу темних відтінків, щільний денім або пухнасті варіанти теж забувати не варто. Тільки врахуйте, що такі вироби підійдуть для особливого випадку, а не для повсякденного носіння. А під час складання образу доведеться врахувати і прогноз погоди, щоби цінний вміст сумки не промокло.

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

5 моделей дутих жилетів, щоб стильно виглядати в холодний сезон

З настанням холодів з шаф достаються пуховики, дублянки та куртки, але часто ми забуваємо про таку універсальну річ,...

Як стилізувати плаття-светр цієї осені

Для поціновувачів суконь холодна погода не є причиною відмовлятися від жіночних та елегантних образів. Втім, навіть найзатятіші прихильниці...

Не тільки джинси: які ще штани популярні цієї осені

Модниці не можуть уявити свій повсякденний гардероб без улюблених джинсів, які легко поєднуються з різними речами. Однак навіть...

Названо трендові кольори взуття восени 2024 року

Взуття вважається найважливішим елементом будь-якого образу. Однак найчастіше дівчата вибирають універсальні пари, які, як правило, не привертають до...