Як підгортати помідори для збільшення врожаю

0
Як підгортати помідори для збільшення врожаю
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Урожай будь-яких культур, у тому числі і помідорів, безпосередньо пов’язаний із кореневою системою рослини. За допомогою такої нехитрої процедури, як підгортання, його можна легко збільшити у кілька разів.

Подробиці

Якщо ви уважно огляньте томатний кущ, ви зможете помітити, що у прикореневій зоні на стеблі рослини можуть утворюватися додаткові коріння.

Залишається трохи допомогти рослині, щоб пізніше збирати помідори відрами.

Пам’ятайте: проводити підгортання томатів можна лише з дорослою рослиною. Якщо ви недавно проводили пасинкування, процедуру слід відкласти, щоб мікроби не потрапили у відкриті ранки.

Для цього спочатку присипте нові коріння ґрунтом і розсипте навколо рослини компост. Земля повинна покривати стебло таким чином, щоб воно не стикалося з добривом.

Що стосується компосту: досвідчені городники радять використовувати тільки добре перепрівший добрива. Відмінно для цих цілей підходить вермікомпост. Зверху компост необхідно присипати ґрунтом.

Підгортають томати на висоту приблизно 8-10 сантиметрів. Після того, як коріння сформується, цю операцію можна повторити ще раз. Головне – стежити за тим, щоб листя рослини не торкалися землі, а кисті з плодами добре освітлювалися сонцем.

попередня статтяЯкі “секрети” дозволять випічці довго залишатися свіжою та м’якою
наступна статтяЯк позбутися гіркоти в огірках
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я