Що не можна садити поряд з вишнею

0
Що не можна садити поряд з вишнею
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Вишня давно зайняла міцне місце у списку найпоширеніших садових культур. Але щоб дерево дало максимальний урожай, потрібно не лише вносити підживлення, поливати та своєчасно лікувати хвороби рослини.

Подробиці

Досвідчені садівники завжди грамотно планують свою ділянку і обирають лише гармонійні сусідства культур. Гармонія пов’язана з вищою продуктивністю рослин, міцним імунітетом.

Але є ситуації, коли сусідство рослин призводить до поганої врожайності, нашестя шкідників та хвороб.

Це стосується й вишні. Наприклад, багато дачників садять поруч із цими деревами баклажани, помідори, перець. Так роблять, щоби заощадити місце. Однак пасльонові часто є джерелами хвороб, які небезпечні для плодових та ягідних дерев. Крім того, поряд з вишнею не повинно бути берези, дуба та клена.

Вишня погано сусідить з малиною та аґрусом, які схильні розростатися, що негативно позначається на кісточкових. Не радять поруч із цим деревом садити смородину.

Хвойні дерева люблять кислий ґрунт, що протипоказано для вишні. У процесі розвитку цей різновид рослин сам виділяє в грунт речовини, викликаючи окислення.

попередня статтяЯк засолити огірки на зиму без оцту і без цукру: майже як із бочки
наступна статтяЩо відбудеться з організмом, якщо тиждень спати на свіжому повітрі
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я