Що можна і чого не варто робити в період зростаючого Місяця, щоб життя складалося вдало

0
Що можна і чого не варто робити в період зростаючого Місяця, щоб життя складалося вдало
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Місяць має сильний вплив на фізичний та емоційний стан кожного з нас, навіть якщо багато хто цього не усвідомлює. І якщо враховувати дні місячного циклу і будувати плани відповідно до нього, то можна досягти серйозних успіхів. Сьогодні найпросунутіші використовують ці знання у своєму житті.

Сила Місяця

Залежно від циклу Місяця ми відчуваємо то приплив сил і впевненість у собі, бажання активно діяти, готовність згорнути гори, то повну апатію, прагнення побути одному і нічого не робити.

Місячний цикл – це період часу (двадцять дев’ять календарних діб та дванадцять годин) за який супутник Землі робить коло навколо нашої планети.

Молодий місяць – початкова точка відліку місячного місяця, Місяць починає потроху рости, поки не перетворюється на величезну кулю – Повний місяць. Цього місяця період Місяця, що росте, триватиме до 20 жовтня.

Як Молодий місяць впливає на наше життя

У дні зростаючого Місяця, особливо на самому початку, вплив енергетики Місяця на людину сильно знижується, тому багато людей у ​​цей період відчувають дратівливість, втому, апатію, нерішучість, розгубленість, лінощі, інші спотворено сприймають дійсність, піддаються самообману або стають дуже підозрілими.

Зростаючий Місяць надає особливий вплив на життя багатьох з нас

Зростаючий місяць має особливий вплив на людину

Що готують нам дні циклу зростаючого Місяця

8 – 9 жовтня. Найнесприятливіші дні у всьому місячному місяці. Велика ймовірність конфліктів, невмотивованої агресії, з’ясування відносин із будь-якого приводу. У ці дні краще не відвідувати масові заходи та місця великих скупчень людей, не їздити громадським транспортом, а в ідеалі взагалі залишитися вдома. Не контактуйте з людьми, з якими у вас напружені стосунки, і в жодному разі не вступайте з ними в суперечки.

Утримайтеся від укладання важливих договорів, дорогих покупок, великих фінансових операцій. Всі угоди будуть невдалими і можуть принести багато проблем. Переговори в ці дні теж краще не проводити, толку не буде.

10-11 жовтня. Місяць, що росте, в ці дні посилює оптимізм і впевненість у власних силах. З одного боку, це добре, а з іншого боку, є ризик перебільшити свої можливості. Багато хто починає ризикувати, намагатися продемонструвати силу та відвагу. Харизматичні особистості легко захоплюють за собою людей, заражають їх ентузіазмом та вірою в успіх. На жаль, ейфорія може тривати недовго, а успіх виявиться поверховим. Порада – не ризикуйте, якщо у вас немає подушки безпеки. Приємний момент – самопочуття у ці дні у більшості людей буде гарним.

12–13 жовтня. І знову Місяць вставляє палиці в колеса діловим людям, більшість переговорів у цей час не дасть бажаних результатів. Щоправда, грошові операції зараз робити можна – брати кредити, оформляти позики, переказувати великі суми. Головне – робити все обдумано та раціонально. Це добрі дні для довгострокового планування, розробки ділової стратегії, обмірковування нових пропозицій.

14–15 жовтня. А ось зараз потрібно пригальмувати та не займатися фінансовими операціями та вирішенням виробничих питань. Енергетика Місяця негативна, і все може піти не так, як вам хотілося б. Натомість творчі особистості відчують осяяння, зможуть зробити відкриття, створити видатний витвір мистецтва – картини, книги, відеоролики чи просто геніальний пост у соцмережах. Це гарний час для зустрічей із близькими друзями, коханими, для спілкування з дітьми та родичами.

16–18 жовтня. Романтичний настрій триває, хочеться кохання та близьких стосунків. Якщо почуття щирі, то все буде гаразд. Але є небезпека прийняти ілюзії за реальність, оскільки в ці дні багато чоловіків і жінок будуть схильні відігравати ролі ідеальних особистостей, приховуючи справжнє «я». Такі романи можуть закінчитись розчаруванням.

19 жовтня. Пік сили Місяця. Романи будуть пристрасні, почуття сильні. Настрою – позитивними. Начальники – максимально прихильними. Використовуйте це для вирішення особистих питань. Виникне бажання робити спонтанні покупки, купувати нові речі. Рекомендується купувати те, що вам дійсно потрібно, і що прослужить вам довго – побутову техніку, посуд, електроніку, автомобіль, квартиру.

Загальні рекомендації на період Місяця, що росте

Не варто розпочинати нові справи та проекти. Краще спокійно все осмислити, подумати, чого ви хочете досягти наступного місяця, скласти план досягнення цілей, а також намітити важливі події у житті, не пов’язані з кар’єрою, – зустрічі з рідними та друзями, відпочинок, творчість.

Не відвідуйте галасливі вечірки та масові заходи, обмежте вживання алкоголю. Більше гуляйте, займайтеся улюбленими справами, спілкуйтеся з рідними та приємними людьми, розслабляйтесь та медитуйте. Найважливіше – зберігайте свій внутрішній спокій.

Почистіть енергетику вашого будинку. Тобто, зробіть генеральне прибирання, вимийте вікна, розберіть завали непотрібних речей, позбавтеся всього зайвого і непотрібного, що захаращує простір, добре провітріть свій будинок. Це підніме настрій, ви відчуєте, що дихати полегшало у всіх сенсах.

попередня статтяЩо не варто робити після тренування
наступна статтяДієта Білла Гейтса: що їсть один із найбагатших чоловіків на планеті
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я