...
ГоловнаЛайфстайл5 стильних варіантів брюк, з якими краще носити короткий пуховик цієї осені

5 стильних варіантів брюк, з якими краще носити короткий пуховик цієї осені

Підпишіться на нас:

Найбільше труднощів у модниць викликає пошук низу, який ідеально поєднувався б з пуховиком. І якщо з верхнім одягом довжини максі все просто, тому що штани під нею ледь видно або не видно зовсім, то до ансамблів з коротким верхом потрібно підійти уважніше. На щастя, укорочена куртка поєднується не лише з повсякденними джинсами та брюками – вона підходить і до спортивного стилю. Розповідаємо, із яким низом комбінувати таку річ.

З джинсами

Пуховик з джинсами

Один із безпрограшних ансамблів — поєднання короткого пуховика та джинсів. Супербонус – фасон штанів з деніму може бути будь-яким. Baggy або wide-leg підійдуть дівчатам, які люблять розслаблений стиль та оверсайз-крій. Вони приховують недоліки фігури та візуально подовжують ноги. А прямі й силуетні пари сподобаються любителькам стриманих елегантних образів — тому що загальний образ з такими має стрункий ефект.

Із брюками з лампасами

Із брюками з лампасами

Для створення аутфіту на кожен день короткий пуховик можна поєднувати із брюками з лампасами. Вибирайте прямі моделі без гумки знизу – їх буде легше заправити у високе взуття або з кросівками в дусі New Balance. Ігноруйте контрастні поєднання – нехай відтінок куртки “подружиться” з кольором низу, відсутність різких колірних кордонів допоможе витягнути силует.

Зі спортивними штанами

Пуховик з спортивними штанами

Найкомфортнішим низом прийнято вважати спортивні штани з футера (на осінь та зиму вибирайте двониткове та триниткове трикотажне полотно відповідно). Гумка знизу перетворює виріб на універсальний елемент гардеробу, який можна носити не тільки у спортзал. Вибирайте вільні моделі, що нагадують парашути. Вони гармонійно поєднуються з укороченим верхом, створюючи пропорційний силует. Нехай низ буде досить темним – так ви зможете римувати його з акцентним пуховиком.

З легінсами

Пуховик з легінсами

Восени-2024 легінси знадобляться вам не лише для занять йогою. Комбінуйте їх із укороченими пуховиками. А для того, щоб додатково подовжити силует, вибирайте вироби одного кольору – універсальним рішенням стануть чорні тотал-образи. А якщо оверсайз-куртка доходить до верхньої точки тазової кістки, то образ візуально робить стрункими ноги. Важливий нюанс: «модна магія» спрацює, якщо посадка у легінсів виявиться високою.

З прямими штанами

Пуховик з прямими штанами

Короткі пуховики інтегруються у повсякденні аутфіти. Їх також можна поєднувати із прямими класичними брюками із щільного костюмного матеріалу. Радимо зупинити свій вибір на моделях з високою талією – у поєднанні з укороченою курткою вони допомагають створити гармонійний силует.

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

5 моделей дутих жилетів, щоб стильно виглядати в холодний сезон

З настанням холодів з шаф достаються пуховики, дублянки та куртки, але часто ми забуваємо про таку універсальну річ,...

Як стилізувати плаття-светр цієї осені

Для поціновувачів суконь холодна погода не є причиною відмовлятися від жіночних та елегантних образів. Втім, навіть найзатятіші прихильниці...

З якими сумками ви будете стильно виглядати восени 2024 року

Крім культової маленької чорної сукні, в гардеробі кожної модниці має знайтися і містка сумка. В епоху, коли доводиться...

Не тільки джинси: які ще штани популярні цієї осені

Модниці не можуть уявити свій повсякденний гардероб без улюблених джинсів, які легко поєднуються з різними речами. Однак навіть...