...
ГоловнаКрасаЯк швидко омолодити грубу шкіру п'ят за допомогою 10-хвилинного компресу з одного...

Як швидко омолодити грубу шкіру п’ят за допомогою 10-хвилинного компресу з одного інгредієнта

Підпишіться на нас:

Сухість стоп – це поширене явище, тому тут важливо дотримуватися регулярного та ефективного догляду. Якщо креми для п’ят не допомагають прибрати тріщини, лущення та дискомфорт, спробуй зробити компрес для розм’якшення та оновлення шкіри.

Підтримувати гладкість п’ят не просто, особливо якщо немає можливості регулярно відвідувати майстра педикюру. Але, у деяких ситуаціях не рятує і похід до салону: особливо в холодну пору року, коли через опалення шкіра стає схильною до сухості та грубшає буквально через пару днів після процедури.

На жаль, універсального способу усунути проблеми зі шкірою стоп не існує. Але перед тим, як використовувати більш агресивні відлущувальні методики, на кшталт кислотних педикюрних шкарпеток або лосьйонів-кератолітиків, можна спробувати ще раз пройтися по проблемних місцях пемзою. Перед цим замість розпарювальної ванни зроби компрес — з перекисом водню.

Перекис водню активно застосовується у домашньому догляді за стопами. Часто її додають у ванни для антибактеріального ефекту, щоб зменшити запах ніг або усунути грибок, а також і для розм’якшення шкіри перед педикюром.

Потрібно змочити ватний диск і прикласти до стоп на 10-15 хвилин. Відразу після цього можна почати обробляти п’яти пемзою: шкіра розм’якне, і омертвілу грубу шкіру буде легше видаляти.

Обов’язково нанеси на стопи живильний крем або спеціальний віск для стоп і не забувай це робити щовочера.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

5 причин, через які краще приймати душ, а не ванну

Майже всі ми любимо поніжитися у зігріваючий ванні, проте, на думку лікарів, душ -  набагато корисніша процедура з...

Більше білка: що потрібно змінювати в харчуванні з віком

З віком раціон має змінюватись. Навіть не заради схуднення, а заради того, щоб людина якомога довше залишалася здоровою....

Як продовжити стійкість фарбування брів, щоб рідше ходити до майстра

Ми звикли робити манікюр кожні 3-4 тижні, але з фарбуванням брів такої регулярності складно досягти: іноді ефект зникає...

Як зупинити осінній «волосопад» і покращити якість волосся

Сезонне випадіння волосся - поширене явище, з настанням холодів волосся стає сухим, як листя на деревах. Разом із...