Як виглядають наймодніші головні убори літа 2022

0
Як виглядають наймодніші головні убори літа 2022
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Влітку головний убір стає необхідністю, а не просто способом прикрасити свій образ. Тривале перебування на сонці з непокритою головою загрожує не лише тепловим ударом, а й сонячними опіками на шкірі голови та пошкодженням волосся. Ось 3 наймодніші варіанти.

Бандана

Найкращий спосіб носити хустку  пов’язати її кінцями на потилиці. У спеку такий головний убір непогано замінить вам бейсболку, яка вже могла й набриднути. Вибирайте моделі із найяскравішими принтами, щоб зробити образ цікавішим.

Бейсболка

Бейсболка, як і багато інших речей (від штанів карго до шкіряних бомберів) перекочувала у повсякденний гардероб із професійного. Колись кепку можна було побачити лише на гравцях у бейсбол (звідси й назва), проте зараз вона зайняла місце у шафі та серці кожної модниці. Часи, коли вдягнути бейсболку можна було тільки зі спортивним одягом давно минули: зараз сміливо можна вдягнути її навіть із брючним костюмом і відправитися в офіс або на ділову зустріч. Можна залишити від костюма лише одну частину: штани поєднати з майкою-алкоголічкою, а жакет – з широкими джинсами та кроп-топом. І не забудьте додати в обидва образи бейсболки – у колір чи контрастну. Крім того, безболка чудово доповнить сукню або спідницю. До речі, з останньої бейсболка складе чудове комбо.

Панама кроше

Плетені речі (і не тільки про панами) увірвалися на модну арену ще минулого літа, і з того часу тільки зміцнили свої позиції. Якщо одягатися з ніг до голови в плетені речі на кшталт Джейн Біркін, модний акцент в образ зможе додати панама-кроше. Носити цей головний убір можна не лише на пляж, а й у місті. Шанувальникам мінімалізму припадуть до смаку моделі білого або бежевого кольорів – усім любителям тотал-блека рекомендуємо відмовитися від панам темних кольорів, в них і перегрітися недовго. Тим не менш, цього літа все ж таки краще шукати яскраві панами: однотонні або з орнаментом.

попередня статтяЯкщо вам смакує рукола і риба – цей салат для вас
наступна статтяЯкі “секрети” дозволяють приготувати “пишні” і золотисті деруни
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я