В чому секрет струнких ніг Бріжит Макрон

0
В чому секрет струнких ніг Бріжит Макрон
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Перша леді Франції Бріжит Макрон чудово виглядає і у міні, і у скінні-брюках. Вона може собі це дозволити, навіть Дональд Трамп нещодавно не стримався і дещо нетактовно (точніше, не за дипломатичним етикетом) зауважив, що мадам Макрон «у дуже хорошій формі». І ключове слово тут – “форма”.

Прекрасна статура мадам Макрон – результат не тільки правильного харчування та відмінної генетики. Але у певному віці навіть із гарними генетичними задатками мати таке тіло лише за допомогою дієт – неможливо.

Слід звернути увагу на те, що Бріжит Макрон, незважаючи на свою худорлявість, не виглядає надто «кістлявою», як люблять писати, наприклад, про Анджеліну Джолі. У той же час, і мускулистою жінкою назвати її не можна. Її тіло в тонусі, і це, мабуть, найвірніше визначення (і те, чого варто прагнути жінкам зрілого віку). Перша леді Франції підключила до своїх правильних харчових навичок певні заняття спортом. Причому вже давно.

Достеменно відомо, що Бріжит – прихильниця пілатесу і так званих симетричних вправ. Останні слугують вирівнюванню м’язового тонусу та усуненню асиметрії тіла. Між іншим, найчастіше їх призначають пацієнтам із викривленим хребтом, а також тим, хто має проблеми з поставою – особливо, сутулість.

У своїх заняттях мадам Макрон не використовує велику вагу, оскільки це призвело б до помітного м’язового рельєфу і на ногах, і на руках, і на попі. Перша леді Франції, навпаки, «сушить» і тягне м’язи, що, власне, дозволяє робити пілатес, спочатку придуманий заради танцюристів, яким необхідно було підтримувати еластичність м’язів і зв’язок.

Результат тренувань видно неозброєним оком: Перша леді Франції не просто струнка жінка, якій не соромно показати свої ноги вище колін або одягнути сукню з відкритою проймою (що для більшості жінок після 40 років вже проблематично). Бріжит чудово балансує на 12-сантиметрових «лубутенах» та «манолосах», що, погодьтеся, потребує хорошої фізичної підготовки.

 

До речі, нещодавно про свою любов до пілатесу та йоги заявила інша знаменита вікова леді – герцогиня Корнуольська, вона ж Камілла Паркер Боулз. Але ж другій дружині принца Чарльза і майбутній королеві-консорту Великобританії влітку виповнилося 70 років.

попередня статтяЯк правильно підгодувати капусту попелом: багато хто припускається грубої помилки
наступна статтяЯкщо вам смакує рукола і риба – цей салат для вас
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я