Чому краще не виливати воду з-під варених яєць у раковину

0
Чому краще не виливати воду з-під варених яєць у раковину
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Варені яйця – корисний та поживний продукт із цілим арсеналом важливих для людини мікроелементів. Вода з-під них вважається відходом, тому її прийнято виливати у раковину. Але дехто вважає, що так краще не робити.

Шкоди для раковини, звичайно, ніякої немає. Але вода з-під яєць вважається корисною у саду та городі.

Подробиці

Вода із високим вмістом кальцію. Елемент залишається в ній після варіння яєць, адже шкаралупа приблизно на 90% складається із кальцію.

Тому ця вода вважається фактично безкоштовним підживленням для кімнатних, садових та городніх рослин. Наприклад, після приготування яєць чекають, коли вода охолоне та поливають їй квіти на підвіконні. Роблять так приблизно раз на тиждень.

Вода, як стверджують люди, які випробували такий варіант підживлення, здатна «оживити» рослини, що чахнуть, прискорити ріст.

Деякі використовують цю воду для поливу помідорів, баклажану, зелені. Очевидно, 0,5 л води для городу – слону дробина. Але можна виливати її по черзі щоразу під новий кущик. До кінця сезону всі рослини поласують цією водою, за умови, що яйця часто варяться.

Добре відносяться до цієї води рослини, які не люблять кислий ґрунт. Але фіалки, азалії, гортензії, огірки та полуниця не особливо оцінять дану підгодівлю. При цьому слід враховувати, що якщо вносилося інше добриво, то краще почекати, щоб не було надлишку.

попередня статтяЧим небезпечне надто активне очищення шкіри обличчя
наступна статтяЯк з допомогою розсолу приготувати кляр для риби і курки
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я