Які сонцезахисні окуляри пасують багатьом

0
Ці сонцезахисні окуляри йдуть усім і ніколи не виходять із моди
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Влітку сонцезахисні окуляри – не просто стильний аксесуар, а справжня потреба. Крім того, що без окулярів на яскравому сонці може бути некомфортно, це ще й дуже небезпечно для здоров’я очей. Тренди стрімко змінюються, а купувати нову пару кожен сезон — не раціональне рішення. Однак є одні окуляри, які ніколи не виходять із моди і пасують абсолютно всім – це окуляри в черепаховій оправі. Ось вони якраз і стануть найвигіднішою літньою інвестицією.

Окуляри в черепаховій оправі довго були показником високого статусу їхньої власниці і надавали лоску. До 1970-х років їх справді виготовляли з панцирів черепах: робота була складна, клопітка і дуже дорога. Незабаром тварини опинилися на межі вимирання, виробництво черепахових оправ заборонили, а на тих, хто намагався порушити цей закон, чекало суворе покарання. Саме ця заборона сприяла виходу черепахових оправ у маси: щоб не відмовлятися від такого затребуваного дизайну, черепахове забарвлення стали імітувати на виробах з пластику. Окуляри швидко стали доступними всім охочим, а дизайн став безсмертною класикою, назавжди забезпечивши місце на модній арені.

Окуляри в черепаховій оправі універсальні: вони йдуть абсолютно всім, підходять для будь-якої нагоди і під будь-яке вбрання. Ви можете вибрати форму, що ідеально підходить вашому овалу обличчя. Черепахове забарвлення відмінно виглядає і на вузьких оправах з нульових, і на окулярах-масках, що закривають половину обличчя, і на грайливих окулярах «котячі очі». Підходять такі окуляри дійсно до всього: починаючи від сарафанів-максі, закінчуючи брючними костюмами або образами в стилі спорт-шик. Тому, якщо ви ще не купили собі окуляри на це літо, пропонуємо інвестувати саме в цю модель. Адже пройдуть роки, а вона буде так само актуальна.

попередня статтяЯк за допомогою сіна можна позбутися борошнистої роси на огірках
наступна статтяЧим небезпечне надто активне очищення шкіри обличчя
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я